Şi uite-aşa, vorbind cu noi p-aici, trece ziua şi-ţi trece şi somnul Trebuie să te ţinem de vorbă
Dupa o sa am prea multa energie nu e bine
Eee alta varianta nu mai imi vine in minte momentan. Pai daca nu vrei sa dormi, nu dormi, doar nu o sa te ia somnul in timp ce faci diferite lucruri...
Eu aşa aş face, strângi tare din dinţi şi dai drumul duşului
Nee [-x ca dupa trebuie sa merg la soare sa ma prajesc si ma ia iar somnu
Dada tinetima de vorba
Imediat face mami un gratarel si cand simt mirosu imi trece somnu instant
Mamăăă,taci că-mi faci poftăă Vrei să te îngraşi? Ia făăă paşi şi aleargăă că vine vara şi ne trezim ca suntem balene )Faci grătar fără TPU, cum îndrăzneşti?)O să te prindem şi te prăjim )
)
Ieri imi era geamu deschis la camera,, si toata lumea facea gratare. dati seama cum mam simtit!
Ştiu cum este...cum mă simt eu acum! Poftă bună
Mersii haide si tu
Hai,hai cu trăistioara până-n deal la Mărioaraa aş veni, dar n-am bani de ``belet``
Şi uite-aşa, vorbind cu noi p-aici, trece ziua şi-ţi trece şi somnul Trebuie să te ţinem de vorbă
Eii. am luat-o la plimbare pana la iubbi de 10 minute am ajuns acasa. macar mi-a trecut ziua mai repede.
La mine nu merge
Ai incercat?
Da. de multe ori si nu merge mai rau ma adoarme.
Aha. pai alearga sau daca ai casti punele la calculator si asculta o muzica oarecare dar nu de adormit copii la maxim in casti!
Aha si inca ceva daca joci cs1.6 vezi ca am si eu o intrebare mai jos si daca ai putea sa imi raspunzi la ea!
Nu joc CS. doar mor si ma enervez.
Iesi afar si alearga vreo 20 min si bea 500 ml de apa dupa ce ai alergat trebuie trezeste
Nu e chiar modu de trezire preferat al meu. mai bine fara prea mult efort
Elenastoica9 întreabă: