Uau este foarte aglomerat! incearca sa vorvesti cu parintii tai si... Poate vorschimba ceva!
Draguta sa nu-ti fie rusine de ce ai, o casa mica, conteaza omenia si bucata pe care o imparti cu ai tai, o faci cu mare suflet.Eu am stat la bloc si apoi ne-am mutat la casa, nu am suficent spatiu pentru a ma rasfata, dar ma multumesc ca am un acoperis deasupra capului.Gandeste-te la cei care stau pe strazi si nu au o mancare calda, un pat si o patura sa se incalzeasca.
Iti recomand sa citesti `Singur pe lume` de Hector Mealot si vei vedea ce bucuros este acel copil de gandul `de a avea o famile si parinti, persoane dragi care sa-l iubeasca si sa nu-l paraseasca. Apoi imi spui cum vezi lucrurile, te vei razgandi.Mult succes si pretuieste-ti parintii!
Si eu am patit la fel cand m-am mutat de la bloc la casa dar nu e o tragedie. Si la mine e foarte putin loc dar m-am obisnuit. Sunt alte lucruri mai importante. Ai prefera asta sau sa ai o camera in care sa ai doar un fotoliu pe care sa dormi ca nu ai alte posibilitati, sau dupa cum spunea si Georgiana sa nu ai o casa, nimic. Cu putin simt artistic poti face din camera ta ceva dragut.
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: