| somndevoie a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor straight face plac o fata foarte mult si ea e uneori timida si inocenta parca e un inger, iar uneori e sireata si iti citeste gandurile. De ex odata cand m.am purtat frumos cu ea la o petrecere avea o privire foarte concentrata asupra mea, dar nu acea privire a unei indragostite ci a unei persoane care incearca sa te manipuleze. Cred ca din acele priviri si. a dat seama ca o plac. Iar cand mergeam la scoala si vorbeam avea o voce atat de calda si dulce. Nu prea stiu cum sa fac sa fiu cu ea. E atat de greu sa stii ce gandeste, isi mascheaza sentimentele insa nu e nici prefacuta

4 răspunsuri:
| Amy1 a răspuns:

Woaw, da chiar ai de furca cu ea nu glumalaughing Poi, ai putea sa vorbesti cu ea pe mess pentru. inceputlaughing. Asa va ve-ti imprietenii destul de repede.Sau ai putea sa-i zici direct ca o iubestii.Si vei vedea cum reactioneaza.

| SummerSummerTime a răspuns:

Wel, Afla in primul rand daca si ea te place happy Apoi... cu un zambet, un sms, un biletel ( depinde de varsta) va fi mai usor decat crezi :p Succes!

| CalaretulFaraCap a răspuns:

Buna! Sfatul meu este sa ii spui in fata ce simti. Poate ti se pare dificil dar daca nu ii vei spune vei trai mereu cu regretul ''Cum ar fi fost daca i-as fi spus''. In primul rand tu esti baiatul deci ar trebui sa actionezi cat de curand, cu atat mai mult ca spui ca e timida.Nu iti declara sentimentele pe mess sau prin alte persoane. Cel mai corect pentru amandoi este sa vorbiti fata in fata. Daca nu te place oricum nu merita sa te minti singur.Nu o lua prea tare, ci da-i un ragaz in cazul in care ii este dificil sa iti raspunda. Sper ca ti-am fost de folos!

| viorel70 a răspuns:

Haha, glumesti nu? ai grija cu fete din astea...
Deci :
1. tine-i companie tot timpul adica stai in jurul ei
2.incearca sa vbesti cu ea.
3. consoleazo daca spui ca are 2 fete stie ea dc se poarta asa...
4.Sa vedem ce se intampla.