Buna,si eu tot clasa a 6a sunt si la fel m-am sarutat cu el am iesit cu el afara si mama e fff ok, sincer cred ca trebuie sa aveti o discutie de familie si sa ii arati mamei tale ca nu esti exact cum vrei u dar la rand viii si tu incearca o perioada sa fii ca un ingeras sa faci cum vrea ea sau macaar prefate... apoi roag-o din suflet sa faca odata cum vrei si tu...cred ca poate inainte s-a intamplat cv cu tine cand erai mica si acum mama ta ori numai are incredere in tine ori ii e frica sa nu te piarda nu o lua in nume de rau poate are un moment prost, o pasa grea mai rabda poate se v-a schimba ceva daaca nu recomand sa vb cu ea:* bafta
Buna,
Mama ta e cam "comunista" Fara suparare! Trebuie sa ii zici si ei sa fie mai de "treaba"La 16 ani FARA PRIETEN! WTF?! Recunosc nu ma dau mare ...Eu sunt in clasa a 6A si mama mea e intelegatoare.Depinde de mama acum...E o fata de la mine din clasa care care a stat cu un baiat si are decat 12 ani S-a sarutat si cu el pe gura.Deci depinde de parinti!
In primul rand, e normal ca mama ta sa te intrebe ce faci, unde esti, cu cine esti, ce ai facut la scoala s.a.m.d. Nu mi se pare normal sa o faci cretina, ea nu iti vrea numai binele, ei poti sa ii spui orice, tot timpul din partea ei vei primi intelegere si iertare.
Ai mentionat de relatia dintre prietena ta si mama ei. Se inteleg asa bine, pentru ca exista comunicare intre ele.
Poate daca ai incerca sa vorbesti cu mama ta, sa ii spui ce ai facut la scoala, ar vedea si ea ca ai crescut, ca nu mai esti fetita de 10 ani care trebuie protejata la orice pas. Nu trebuie sa te inchizi in tine. Peste ceva timp o sa iti dai seama ca cel mai bun prieten a tau este doar mama ta!
Da, mama ta e dura, dar sunt sigura ca nu e asa fiidca ii place.Parintii sunt duri doar cand au impresia ca incepem sa facem alegeri gresite, sau sa fim pur si simplu neplacuti in societate.
Stiu ca suna urat ce urmeaza sa spun, si nu e deloc un lucru pe care il faci cu placere, dar schimbarea incepe de la tine. In timp va incepe si ea sa aiba din nou incredere in tine si sa iti dea gradual din ce in ce mai multa libertate.Hope I helped.