Gresesti in abordare. Daca si mama lui s-a schimbat, poate ei au ceva probleme despre care tu nu stii. Tu te gandesti automat ca are pe alta, dar poate el chiar are niste probleme serioase pe care nu reuseste sa le gestioneze. Eu nu cred ca este vorba de inselat.
Sfatul meu? Nu ii baga pe astia in seama care iti spun sa ii dai papucii. Ai nevoie de comunicare cu el. Iesiti undeva doar voi doi si spune-i cu calm ceea ce simti. Nu il acuza. Spune-i ca te simti din ce in ce mai rau, ca nu te mai simti atragatoare, ca nu te mai simti inteleasa si spune-i ca il rogi ca daca are o problema sa iti spuna si ca vrei sa rezolvati impreuna. In orice relatie apar momente tensionate. Sunt convins ca nu are pe alta dar ceva probleme tot are.
Ce varsta aveti?
Nu as fi sărit la concluzii dacă nu știam despre ce vorbesc. Dar deja de mai bine de un an am tot încercat sa comunic cu el și devine din ce în ce mai rau. Plus ca mai sunt și alte întâmplări pe care nu le-am menționat pentru ca e prea mult de povestit. Adică după mai bine de un an de bătut gura de pomana, chiar nu cred ca mai are sens o conversație asa cum mi ai sugerat. Am luptat foarte mult pentru relația aceasta și nu am vrut absolut deloc sa ma dau bătută pentru ca îl iubesc. Dar se pare ca iubirea nu e de ajuns.
Eu am 19 ani, el 20.
Nu te asculta, nu te înțelege se comporta asa, la ce mai stai cu el?
Pune punct acestei relații pentru ca nu o sa ducă la nimic, efectiv o relație are la baza înțelegerea a doua persoane care fac în asa mod pentru a putea evolua împreună și o persoana care chiar te iubește nu se comporta ca ultimul om cu tine.
Cu siguranță ești o persoana minunata și faptul ca el nu observa asta nu înseamnă că trebuie să îți pierzi încrederea în tine sau etc.
Succes!
Cel mai bine e sa ii dai papucii si sa iti vezi de viata ta nu mai trai intr-o relatie toxica. timpul nu ti-l poate aduce nimeni inapoi si e cel mai pretios. daca el se comporta asa sigur are pe alta si urmeaza sa iti dea papucii dar gaseste momentul oportun.
și după toate astea încă mai ești la stadiul de bănuială? frate, da i papucii, meriți sa fii iubita ce naiba
Geo2969686 întreabă: