| Xuhskaoxjakakam a întrebat:

Am nevoie de răspunsuri ASAP. Am o bănuială ca iubitul meu ma înșală. E distant, ridica tonul la mine, se enervează dacă îmi spun un deranj. Îmi evita foarte multe întrebări și niciodată nu îmi da un răspuns exact oricât as trage de el. Ori da detalii în exces care deraiaza de la subiect, ori îmi răspunde extrem de sec și închide subiectul. De asemenea îl vad cum se uita după fundul altor fete/femei iar când îl întreb începe sa se enerveze și sa spună ca iar incep cu lucruri fără sens și ca nu are chef de mine. I-am spus foarte clar ca as prefera sa îmi spună adevărul decât sa ma minta pentru ca ar fi mai ușor de suportat, decât sa ma livreze din 3 cuvinte și sa îmi fac mii de scenarii în cap. Mereu spune ca mi se pare și sa termin cu prostiile, dar știu exact ce vad. Ma consideram atrăgătoare, cu un corp frumos și bine întreținut dar acum simt ca îmi scade stima de sine tot mai mult și ma simt neatragatoare din toate punctele de vedere. Simt ca oricât încerc sa ma fac frumoasa pentru el, nu mai e de ajuns, parca își dorește constant sa aibă mai multe opțiuni dar în același timp sa ma tina lângă el. Înainte nu arăta lucrurile astea, nu se uita după nimeni altcineva și chiar simțeam ca ma dorește doar pe mine, dar se pare ca mesele s au inversat și nu mai sunt eu prioritatea lui. Nu știu dacă e vorba neapărat de ceva sexual, dar de ceva mai mult timp am un sentiment foarte apăsat ca a mai apărut cineva în viata lui și cred ca mama lui îl acoperă, pentru ca și ea s-a schimbat față de mine la 180° și dacă înainte se bucura sa vorbească cu mine ore întregi, acum nici nu îmi mai răspunde la salutari, sa nu mai zic ca astăzi i-am oferit un buchet de flori de 1 martie și mi-a aruncat cel mai sec mulțumesc posibil. Cum pot sa aflu dacă am dreptate?

5 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Gresesti in abordare. Daca si mama lui s-a schimbat, poate ei au ceva probleme despre care tu nu stii. Tu te gandesti automat ca are pe alta, dar poate el chiar are niste probleme serioase pe care nu reuseste sa le gestioneze. Eu nu cred ca este vorba de inselat.

Sfatul meu? Nu ii baga pe astia in seama care iti spun sa ii dai papucii. Ai nevoie de comunicare cu el. Iesiti undeva doar voi doi si spune-i cu calm ceea ce simti. Nu il acuza. Spune-i ca te simti din ce in ce mai rau, ca nu te mai simti atragatoare, ca nu te mai simti inteleasa si spune-i ca il rogi ca daca are o problema sa iti spuna si ca vrei sa rezolvati impreuna. In orice relatie apar momente tensionate. Sunt convins ca nu are pe alta dar ceva probleme tot are.

Ce varsta aveti?

| Xuhskaoxjakakam explică (pentru Robert2526):

Nu as fi sărit la concluzii dacă nu știam despre ce vorbesc. Dar deja de mai bine de un an am tot încercat sa comunic cu el și devine din ce în ce mai rau. Plus ca mai sunt și alte întâmplări pe care nu le-am menționat pentru ca e prea mult de povestit. Adică după mai bine de un an de bătut gura de pomana, chiar nu cred ca mai are sens o conversație asa cum mi ai sugerat. Am luptat foarte mult pentru relația aceasta și nu am vrut absolut deloc sa ma dau bătută pentru ca îl iubesc. Dar se pare ca iubirea nu e de ajuns.
Eu am 19 ani, el 20.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu te asculta, nu te înțelege se comporta asa, la ce mai stai cu el?
Pune punct acestei relații pentru ca nu o sa ducă la nimic, efectiv o relație are la baza înțelegerea a doua persoane care fac în asa mod pentru a putea evolua împreună și o persoana care chiar te iubește nu se comporta ca ultimul om cu tine.
Cu siguranță ești o persoana minunata și faptul ca el nu observa asta nu înseamnă că trebuie să îți pierzi încrederea în tine sau etc.
Succes!

| just4ubr2015 a răspuns:

Cel mai bine e sa ii dai papucii si sa iti vezi de viata ta nu mai trai intr-o relatie toxica. timpul nu ti-l poate aduce nimeni inapoi si e cel mai pretios. daca el se comporta asa sigur are pe alta si urmeaza sa iti dea papucii dar gaseste momentul oportun.

| rxbiesx a răspuns:

și după toate astea încă mai ești la stadiul de bănuială? frate, da i papucii, meriți sa fii iubita ce naiba