| pinkystyleツ a întrebat:

Am nevoie de sfaturi. Dau funda. Deci. Eu am avut un,, cel mai bun prieten " cu toate ca el nu ma vedea ca pe o prietena ma vedea ca pe o iubita si de vreo 2 ani a facut o pasiune pentru mine. Acum eu sunt cu un baiat de 4 zile. Pe care il plac si tin la el mult, ( ne placem de mai mult timp). Iar el in fiecare zii baga strambe ca sa ne desparta. Azi de exemplu i-a zis ca eu la scoala i-am aratat sanii straight face ceea ce e ne adevarat. Iar iubitul meu normal ca m-a intrebat pe mine, i-am povestit tot i-am zis ca am si martori ca au fost mai mult de fata si ca nu mi am aratat sanii doar am imitat pe cineva. La care el tot nu ma credea. Iar eu l-am intrebat de ce mai e cu mine daca nu ma crede pe mine si il crede pe el? La care el a zis : vrei sa nu mai fim? Bine.
( absolut indiferent).Si ne-am despartit... Iar acum eu stau sa plang ca...straight face nu stiu cum sa reactionez ce sa fac. Daca el o sa imi dea mesaj, ce sa i spun? Va rog help sad.

Răspuns Câştigător
| TequilaAdam a răspuns:

Buna! Am si eu aceeasi problema ca tine, dar am o metoda care ma ajuta: Te cred ca il placi foarte mult, si cel mai bun prieten al tau care te placea, baga strambe ca sa va desparta.Baiatul s-a despartit cam dur de tine si tu nu trebuie sa stai ca o fraiera. Daca iti trimite mesaj daca vreti sa va impacati, asteapta pana a doua zi ca sa va vedeti fata-n-fata si sa discutati. Daca nu iti trimite si tu chiar il placi fffff mult si nu vrei sa renunti la el, roaga cea mai buna prietena sau o colega sa te ajute cu el, adica:
Tu te prefaci ca te duci la baie si ea vorbeste cu fostul tau.Trebuie sa ii zica ca tu nu ai gresit cu nimic si ca tu i-ai fost sincera, insa un handicapat s-a bagat in relatia voastra.Si ca ati vrea sa va impacati.

Daca el tot spune nu, atunci uita-l.Sunt sute de baieti care nu iti frang inimile.Bafta big grin.