Trateaza lumea asa cum merita, daca vezi ca e nepasatoare iti vezi de viata ta oricum amici/e o sa ai, eu la fel sunt asa stiu ca nu am nici dusmani si imi vad de viata mea. Traiesc ca boierul in casa oricum.
Lumea e rea si invidioasa...tu stai linistita si mergi cu privirea inainte!
si o sa vezi ca daca te tii de treaba la un moment dat o sa se inverseze rolurile
Incearca sa mai lasi de la tine daca se poate si incearca sa fii mai prietenoasa si daruitoare.
Da,sunt foarte multe persoane care sunt in aceiasi situatie ca si tine,de obicei personele mai sensibile care pun totu la suflet! De ce te stresezi tu?! Daca vezi ca ei sunt rai cu tine fii si tu la fel cu ei! Zici ca nu ai prieteni? Daca esti o persoana sociabila, glumeata si respectuoasa vei reusi sa iti faci prieteni, mare atentie la personele parsive ca sunt la tot pasuTotus daca esti genu de persoana mai emotiva ar fi cazu sa te schimbi putin! Mult succes si o zi buna!
Da exista ...eu! La inceput am fost si eu asa plus ca am probleme estetice la o ureche si tot timpul oriunde as fi toti ma considera ciudata dar am invatat sa fiu optimista si sa nu imi pese ce zic alti.Da-o n-colo de prietenie mai intai incearca sa pari neafestata de colegi,apoi trebuie sa fi:incrijita,tacuta,asa cu niste aiere de diva si misterioasa, de exemplu eu sunt obisnuita sa vin devreme la scoala iar de accea imi lasam hainele si ghiozdanul in clasa ca sa se vada ca am ajuns si plecam in cantina sau ma plimbam pe la ultimul etaj sau unde colegii sa nu ma vada iar atunci intarzi si tu un pic incat sa intre profii in clasa la mine merge atunci caand am intarziat toti au spus:"-Bris! Unde ai fost?" asa cam bucurosi ca am venit.Si pot ca fiu eu prietena ta eu sunt din Cluj-Napoca, tu?
Totul e in imaginatia ta.Lumea de fapt nu te uraste, ci mai de graba e indiferenta.Asculta si tu o melodie care sa mearga cu starea asta :
http://www.youtube.com/watch?v=KIbP0f3M5rU
Cand iti spune un om ca esti beat il dai dracu, cand iti spun doi ii dai pe ambii, dar cand iti spun toti te duci si te culci. Nu toata lumea e nebuna iar tu esti singura normala. Este clar ca faci tu ceva de nu te suporta nimeni nu stiu de ce nu iti dai si tu seama mai exact ce faci. Gandeste-te ce ti s-a mai reprosat si incearca sa indrepti. faza cu parintii, ei au problemele lor cu copiii lor nu au timp si de tine in viata lor de **** nu trebuie sa iei in considerare comportamentul lor, in schimb trebuie sa te axezi pe colegi. ai zis tu faza cu nota, poate sunt doar invidiosi dar foarte important fii atenta sa nu cumva sa te lauzi cu notele tale sau sa iti dai un aer de superioritate cand altul ia o nota mai mica. Bine, toate asta tin de ani, de varsta pe care o aveti. Fii cu ochii in patru sa iti dai seaama unde gresesti si incearca sa indrepti asta, dar totusi nu iti ocupa tot timpul pentru ca odata ce oamenii te-au asimilat cumva e aproape imposibil sa le schimbi parerea. Nu vreau sa te mint sa iti spun ca zambeste mai mult si o sa iti pice prietenii din cer. Cel mai bine incearca, cauta-ti un alt grup de prieteni, daca esti mica si nu ai multe alternative sa cunosti oameni ai putea sa incerci sa te inscrii intr-o activitate extrascolara.
Fii tu si atat. O sa le para rau mai tarziu. Ei vor ajunge boschetari si tu vei avea mai multi prieteni decat vor avea ei. Unsfat bun este: Nu incerca sa le acaparezi atentia facand lucruri pe care le vei regreta mai tarziu! Si gaseste oameni care au aceleasi interese ca si tine. Relax! O sa fie bine. Ia o piesa sate linisteasca: http://www.youtube.com/watch?v=K-0l7sDxnyM :)