Și mama ta de ce nu ia măsuri?
Tu de unde ai bani să bei în fiecare zi? Nu e bine, având situația pe care o ai ar trebui să renunți la acest viciu.
La școală zici că poți să iei 10 la orice și oricând dar te împiedică psihicul. Iar nu e bine.
Dacă întradevăr poți să iei note mari atunci învață, să fii primul la învățătură din clasă iar după ce termini liceul poți să faci o facultate. Iar dacă ai note mari poți să optezi pentru o bursă de merit.
Am 300 de lei alocatia si am 10 lei pe zi, 5 lei i dau pe 2 beri
Fa reclamatie la politie,din moment ce a lovit-o in ochi si a facut operatie ai probe,ce face el e mai mult decat suficient sa il dai in gat,daca ei nu vor sa divorteze fa tu ceva,pentru ea,pentru fratitu si pentru tine,mama ta nu face bine,trebuie sa scapati de nenorocitul ala pentru voi,altfel vei avea mai mult de suferit,doar nu vrei sa ajungi ca el,poate chiar mai rau, consider ca ti-a facut destul rau tie si celolralti din familie, daca aveti apelati la rude, bunici, matusi din partea mamei!
Ai grija de tine!
MULTA SANATATE!
Daca spun politiei zunt 2 variante
1. Puscarie
2.Ramanem cu el si daca afla ca am spus ceva cred ca ramanem mai putini de 3.
Are ceva probleme la cap sigur findca o asteapta pr mama pe cutitul, se preface ca il ascute, o tot ameninta ca o omoara
Trebuie facut ceva,vecinii pot fi declarati ca martori,ma indoiesc ca nu e unul care sa n-auda ce e acolo,trebuie sa fie cineva la care sa apelati,nu se poate!
Eu zic ca intai cand nu e el acasa,faceti-va bagajele,luati ce e necesar, duceti-va undeva, nu-i raspundeti nici la telefon, nu-i spuneti nici unui cunoscut de al lui unde mergeti, apoi sunati la politie.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
1. Cere sa ti se dea bursa
2. Cere ajutor de la profesori, cunostinte dragi etc.
3. Denunta-l pe taica-tu la politie, se vede ca e un psihopat si jumatate care merita ani grei de puscarie, fara suparare
4. Gaseste-ti niste prieteni cu care sa iti petreci timpul si sa fii mai fericit, stiu din experienta ca, in evenimentele de acest fel, daca nu ai un prieten caruia sa ii spui tot si sa plangi pe umarul sau, poate sa duca la innebunirea ta! Si nu glumesc chiar deloc!
Lasa-te de baut, prea multa bautura duce la distrugerea creierului!
Daca te mai ataca verbal la scoala vreun bastard, spune-i si tu niste cuvinte, dar nu il bate pentru ca poti ajunge la director.
Daca ai nevoie de sfaturi, te rog sa imi dai Facebook-ul tau intr-un mesaj pe site-ul asta.