Fa ca mine. Incearca sa te concentrezi mai mult pe hobby-urile tale, asculta muzica, rade, deseneaza, canta..Si plus ca daca e interesat de tine, ar trebui sa observe o nota de schimbare in comportamentul tau. Ignora-l ca sa vezi cum reactioneaza, chiar daca te calci pe inima. Zi-ti tie ca esti puternica si fi sigura ca esti o luptatoare Nu e nimic imposibil. Poate nu te place sau poate te place. Trebuie sa faci un fel de psihologie inversa cu el, chiar daca e greu. Crede-ma, functioneaza, am incercat si acum am reusit sa descopar lucruri noi. Poti sa ma intrebi tot ce vrei tu, fiindca vreau sa te ajut. Esti o fata minunata si nu conteaza ca esti sensibila. Punem noi niste ''spini'' chiar daca sunt falsi pe tine si il pacalim. :* Scrie-mi daca vrei sa vorbim.
Sarutal sa simta baiatul ca il placi, noi nu ne dam seama ca ne placeti, noi suntem mai rationali de fel, dovedestei ca il placi, ascultama
Inteligenta emotionala, draga, tine de maturitatea emotionala, tu cresti cu orice experienta pe o care o intalnesti. Fii ca o prietena, nu ca asa i-ar placea de tine, dar ai grija sa nu profite de tine, la prima, a treia minciuna, pa! E usor, poate asa vede si el ca ai personalitate.