Heii ~Nu ceda cand stii ca nu mai poti, ca tine sunt putine, dar ca el sunt toti.
~Iti poti inchide ochii in fata lucrurilor pe care nu vrei sa le vezi, dar nu poti inchide inima in fata lucrurilor pe care nu vrei sa le simti!
~Nici cel ma bun machiaj nu are cum sa schiteze un zambet cand esti trist.
~Calca'ti pe orgoliu si raspunde la intrebare ''Daca ti'as calca si eu pe inima, ce zici, doare?''
~~O vorba buna poate tine de cald 3 luni de iarna:X
~~Te iubesc! Nu numai pentru ce esti, ci pentru ce sunt eu cand sunt langa tine!
~~Oameni perfecti nu sunt reali. Oameni reali nu sunt perfecti!
~~Inca sunt copilul ce refuza sa creasca, mi'e egal cu ''ZERO'' ce spune lumea asta proasta!
~~Ea? Poi ea o sa te agate ca un cliseu, cum ca semeni cu iubitul ei din liceu.
~~Sa'l insel pe el? NEVER! Sa'mi iei ce'i al meu? Cea mai PROASTA miscare.
~~Si cand credeai c'o poti distruge, te uiti la ea si vezi ca'i dulce.
~~Nu conteaza varsta, inaltimea sau frumusetea. Daca iti place, iti place si punct!
~~Pe scurt? Sunt in bratele in care nu ca TREBUIE, ci vreau sa fiu.Si nu sunt ale tale!
~~In ce hal ne certam zici ca e arta, dar ce dulce ne impacam parca ne'am mai dori o cearta.
~~Si, cel mai tare doare cand te gandesti ca ar fi putut fi altfel.
~~Am un zambet fals ce toata lumea il crede. Doar sa ii arat fraierului ce pierde!
~~Nu e singurul boy din univers, dar e singurul care e doar al meu.
~~Hai mai baiete nu fi prost, i'ao de mana, pup'o pe frunte si topeste'o toata.
~~Hai intoarce'te si indrazneste sa ma privesti cum o faceai mai de mult.Nu ca te vreau inapoi, ci doar sa vezi e ai pierdut!
~~Acum pot sa ascund fiecare lacrima ce'mi cade...am crescut...acum sunt mare si nu'mi permit s'arat cat de mult ma doare.
~~Priveste'o in ochii, observa ca nu minte.Invata sa o cunosti dupa cea ce simte!
~~Uite cum dragostea inseamna durere, cand numai unul o da si celalalt o cere.
~~Ca nimeni nu stie ce simti, il iubesti doar pentru tine nu si pentru parinti!
~~Baiatul ce se poarta cu o fata ca si cu o PRINTESA a fost crescut de o REGINA!
~~Plangi pentru un baiat? Nu printes'o, ridica capul ca'ti cade coroana.
~~Spune'i ca tii la ea apoi ignor'o. Spune'i ca o iubesti apoi ignor'o din nou.Fa asta pana devine confuza si te trimite la naiba. Functioneaza!
~~Si te doare cand vezi ca nu'mi pasa si iti zic ''nu conteaza, hai lasa''!
~~O s'o vezi cum pleaca cu ochii goi.Tu esti prea mandru' sa o opresti crezand ca vine inapoi!
~~Iar am iesit pe strazi, in casa nu mai rezist.De astazi o sa tin regim de vise, sa te uit mi-am promis!
~~Vezi tu? Ea nu stie ce se intampla, dar stie ca o adori.Tu stii ca ei nu'i pasa si asta iti da fiori.Iti place ca se lasa greu, iti place ca e cuminte.Tu nu o prea minti pe ea...dar EA mereu te minte!
~~Si totusi imi rezerv dreptul de a ma comporta ca o SCORPIE daca sunt tratata prost!
~~Iarna asta esti vara mea!
~~Vad ca zambesti, cred ca'ti surade ideea.Ai inima inchisa,dar findca'i la mine cheia. Daca nu'i cea potrivita?! Nu te ingrijora! O sa sparg lacatu' si tot o sa ajung la ea!
~~Il facea'i fericit, era fercit ca te avea din nou pe tine si nu mai conta nimic.
~~Am o forta in mine care'mi zice ''Lupta!''Nu o lasa pe proasta aia chiar acum sa te ajunga!
~~Stii? Dorintele sunt pe gratis, eu NU!
~~Niciodata nu e prea tarziu`! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! cand toti prefacutii se prefac ca stiu. ridica doar degetu` mijlociu`!
~~Copilaria e cea mai tare perioada din viata ta, stii?! Mare pacat ca e lasata in mana unor copii.
~~Suport orice durere, orice problema depasesc, dar cand vad ca plange EA innebunesc`!
~~Cum sa-l iert cand orgoliul este pe primul loc? Cum sa-l uit cand pentru el as renunta la tot?!
~~Si daca ma gandesc putin, nu-i drama`! Scuza-ma putin... dar am uitat cum te cheama!?!
~~Aude ce vrea`. întelege numai ce`i convine`. oftica` te ca nu o doare de tine
~~Este atât de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata!
~~Problema ta? E si problema mea! Dai tu de belea? Dau si eu de belea! Tu esti sora mea, asa a fost mereu! Cat timp suntem impreuna nimic nu'i greu!
~~Fiecare clipa pictata-n roz, trebuiesa recunosc, iti apartine, si nici macar eu nu ma cunosc, asa cum ma stii pe mine.
~~Stiu ca e greu, dar sunt aici gata sa te ridic cand simti ca pici, stiu ca astepti perioada in care va fi bine si cateodata ai impresia ca nu mai vine.
~~Are acel ceva atat de simpla, naturala, ea e pur si simplu ea!
~~Si doare sentimentul de iubire in mine moare, mi-e greu dimineata sa privesc singur spre soare sa stiu ca ...in locul meu e altcineva.
~~Iti reprosam ca imi stai pe cap ca, ca nu ma lasi sa traiesc,
vroiam sa fiu liber cu ai mei, vroiam sa cred ca nu iubesc...
~~Nu m-am schimbat de atunci, am dezgropat destul trecutul
M-am trezit prea mult cu perna in brate crezand ca esti tu.
~~Nu stiu daca asculti asta, ma omoara.Fa cumva sa ma anunti, ca timpul zboara...Imi pare rau si nu stiu dac-o sa-mi mai para
Sa ma simt respins si a doua oara.
~~Nu o ai nici tu, dar nici altii, nu e genu` de fata care se baga in relatii.sunt atatia care au incercat s-o atinga noaptea, dar au esuat.
.
Găsești aici tot ce vrei - http://www.statusuri.name/statusuri/expresii
Și aici ai foarte multe -http://sweety-things.weebly.com/
Buna! nu vreau sa fiu rautacioasa dar ai zis ca dai funda, unde e? Adelina_Ramona_1994 totusi tia sris cateva statusuri super frumoasa, ea nu ti-a dat site de unde sa iei.Dai funda ca ea merita
Totul trece, asa se spune.Dar nimic nu trece fara sa lase urme!
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze…
Degeaba existi daca nimeni nu stie nimic de tine
Tine minte ca... o lacrima adevarata e rece...
Merg mai departe si le las pe toate`n spate. Fapte consumate si vise spulberate
Lasa'ma cu textele ce nu ma intereseaza.Lasa'ma cu lumea care nu ma agreaza.•°
» E aşa minunat când cineva îţi cunoaşte defectele şi te place tocmai pentru ele! ♥
Uneori, îmi place să testez oamenii. Nu pentru că nu aş avea încredere, ci pentru a vedea cât de mult ţin ei la mine. ♥
• E aşa frumos când călătoreşti noaptea şi este cineva care stă treaz doar ca să te aştepte. ♥
Dacă voi cădea în incercarea mea de a-mi îndeplini visele...Nu-i nimic. Pentru că voi invăţa din nou să zbor.
» Zâmbeşte. De ce? Pentru că poţi! ♥ =D
» Dacă-ţi zâmbeşte, nu înseamnă neapărat că te place.
~ Uneori, când asculţi o melodie tristă şi priveşti în jurul tău, îţi imaginezi întreg videoclipul...
Viata n-are maini, dar tot ne mai da cate-o palma.
Fa-ti prieteni noi, dar nu-i uita pe cei vechi!
Ca sa fi fericita iti trebuie putine lucruri, Important e sa le ai!
Unii oameni nu realizeaza uneori cat de mult ti la ei si ca ai fi dispus sa iti dai viata ca ei sa fie fericiti.
Sentimentele sunt cea mai dura arma!
Pastreaza copia, Dar nu uita originalul
Cand iubesti pe cineva nu e pentru ca asa vrei, ci pentru ca asa simti...
Am fost ce nu voi mai fii niciodata! Acum sunt asa cum nimeni nu se asteapta!
Stiu nu sunt perfecta! Am o gramada de defecte. Dar n`am obligat pe nimeni sa ma accepte.
E genu' de fată care ştie ce vrea dar nu o să ştii niciodata ce e în inima sa.
E atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie niciodata.
Esti raspunzator pentru cum se-mbraca, motivul pentru care ar iesii noaptea pe strada, tu influentezi felul in care se poarta, ca tot ce face e pentru ca tie sa-ti placa.
Spui ca e pustoaica si nu-ti place asa, dar asa cum e ea ti-a furat inima. Cat vrei tu sa pari de gigolo cand ii vezi ochishorii iti piere chefu` de`a face misto.
De obicei te duci in cluburi de noapte.crezi ca masina ta ma da pe spate? parfumul greu pluteshte in aer, acesta este portret robot de fraier.
.Ai vrea s-o ai mereu cu tine, Stii bine ca prea mult nu tine, E pustoaica rau, e greu. Vrei s-o faci de casa, ai tupeu!
Si zi de zi isi rujeaza pe buze zambetul ei minunat dar nici azi nu s-a inventat un baiat care merita tot ce are ea de dat!
Si te rog sa intelegi ca n-am cedat, am mers si mers.M-am oprit sa-mi amintesc ca-n viata totu' are sens.
Iti zambesc! Nu pentru ca te vreau inapoi, ci doar ca sa vezi ce ai pierdut!
Nu ma intreba ce si cum am facut.Priveste doar rezultatul:fara mine esti pierdut!
Toate fetele stiu ce vreau sa spun.Sterge-ti lacrima, mergi mai departe, nu-i un sfarsit de drum!
Auzi, n`am inima de piatra.Nu esti primul care pleaca.Dar`esti primul care`as vrea`ntr`o zi sa se intoarca
Fiecare greseala imi face cate un bine, n'am incredere in oameni am incredere in mine!
• De vei plange pentru mine zi-mi sa plang si eu…. De v-ei plange pentru alta iti doresc sa plangi mereu…
• Dragostea e ca o clepsidra, cand ti-se umple inima, ti se goleste creierul…
• Cine iubeste si tace, nici dracu n-are ce-i face…
• Ca o ploaie in desert ai aparut… Am simtit ca ma pierd intr-un sarut… M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor… M-ai facut sa te ador…
• Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face…
• Dragostea e ca vopseaua unei masini.se obtine treptata, din mai multe straturi iar dupa ce este aplicat si lacul se gaseaste cineva care sa o zgarie….
• Nu te speria! Sunt la spital! m Mi-au gasit ceva la inima Fii fara grija, operatzia nu a reusit.Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo vei ramane mereu!
• Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa…
• Maine de as pierde tot, eu stiu ca in inima ta tot timpul voi avea un loc…
• Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta…
• Dragostea e ca vantul : nu o poti vedea, dar o poti simti…
• Nimic nu e mai frumos decat IUBIREA …iar iubirea e mai presusus de orice!