anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un film de dragoste la care sa planghappy cine stie unul la care sa pot sa plang mentionez ca sunt foarte sensibila si plang repede. Sii am vazut cele 2 filme spaniole, am vazut,If only,Now is good,the notebook si o gramada am vazut, poate mai stiti si altceva big grin

7 răspunsuri:
| Lamaitzza a răspuns:

P.S : I love you
Jane Eyre.

| OnuOnulică a răspuns:

Uita-te la un serial cum ar fi the vampires diares la sfarsit sigur o sa plangi crying

| anonim_4396 explică (pentru OnuOnulică):

L-am vazutbig grin da, ai foarte mare dreptate + ii un serial super tare. Astept cu nerabdare sezonul urmatorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uf.
Iti spun toate filmele care mi s-au parut superbe,care merita vazute si care sunt de dragoste happy

The Notebook [la inceput pare plictisitor, dar pe parcurs vei fi impresionata de povestea lor]

Memoirs of a Geisha [de-a dreptul...wow! L-am vazut ieri si inca ma gandesc la el on the phone

If Only [daca nu l-ai vazut, uita-te neaparat.E...cel mai frumos film de dragoste, dupa parerea mea]

Just Like Heaven [si asta e frumossss si emotionant]

No Strings Attached [iarasi un film fain si emotionant]...

Vizionare placuta happy
Daca imi mai amintesc, iti las un mesaj.

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
P.S. I love you as spune..este un film lacrimogen RAU!
Succes happy

| Geezgirl a răspuns:

A walk to remember!
Plang de fiecare data.
Asta daca iti place povestea unor adolescenti, el fiind un golan, iar ea o fata cuminte. Nu iti dau prea multe detalii, dar au un final trist.

| Bufferia a răspuns:

Lantul amintirilor, om shanti om, vandana, o floare si doi gradinari