Si eu aveam exact aceeasi problema: imparteam camera cu fratele meu. Eu le-am spus ca nu mai am prea multi ani de stat cu ei si ca macar in astia 5 ani sa am s eu camera mea. Nu-i asa usor, crede-ma.eu m-am tot rugat de ai mei si pana la urma m-am lipit de mami si i-am zis ce as vrea si intr-un final a fost de acord sa transforme sufrageria in camera mea . Am vandut mobila si cu banii stransi am luat alta noua. Eu iti sugerezi sa-ti alegi o camera care ti-ar placea sa fie a ta, sa te gandesti cam ce mobila vrei(eu am un perete numai cu dulapuri pentru ca in camera veche nu puteai calca de cate haine aveam), sa te interesezi de ce preturi ar fi (eventual puteti lua in considerare sa vindeti din mobila din camera respectiva daca nu ti-o doresti) si sa le spui ca iti doresti foarte, foarte mult camera asta a ta. Daca inca ai probleme gen: nu avem bani, nici timp; spune-le ca vrei doar mobila (pana la urma ea e cea mai importanta) si multumeste-te cu camera in starea in care ii (gen nu face mofturi ca vrei pereti mov cand ei sunt albi sau parchet cand in camera ai covor sau mocheta). Cu siguranta o sa faca si ei compromisuri daca si tu faci, oricum poti sa iti schimbi culoarea peretilor, parchetul, etc. si anul viitor, din cate am inteles sa ai camera ta conteaza deci cred ca te multumesti cu ea un an "imperfecta". Mult succes!
Nu am nici-o problema cu aspectul oricarei camere .
Tata decide. e mai greu ).
Decizia asta nu e una disperata...
Pc-ul (calculatorul) sa mi-l mute. sa pot vorbi cu,, iubi '' )). Atata tot ).