Cred ca vorbele lui nu mai lasa loc de interpretari.Baiatul a fost mai mult decat clar asa ca nu iti mai pierde timpul el.Pastreaza-l ca prieten daca te simti in stare, dar nu mai incerca sa il convingi sa fie cu tine. Dragostea nu are varsta. Dar se pare ca el nu stie asta
Nu ne-ai spus ce varsta ai tu pentru ca de acest lucru depind multe. Daca esti minora si el este major, fiind cu 4 ani mai mare decat tine, atunci cred ca este mai bine sa-l asculti, pentru ca voi doi aveti alte preocupari. In intrebarea ta spui ca atunci cand te-a prins de umar tremura, este posibil sa se fi intamplat acest lucru doar pentru faptul ca, era un fel de descarcare emotionala, ca raspuns al "hormonilor" care actioneaza la o atingere a unei persoane de alt sex, la o varsta cand baietii sunt preocupati si au si inceput deja activitatea sexuala. Cred ca, el iti cere sa-l lasi in pace pentru ca, nu vrea sa complice situatia voastra. Ai rabdare sa mai cresti si vei vedea daca si atunci, tu si el, veti fi pe aceiasi "lungime de unda". Din cate am inteles eu din intrebarea ta, tu esti mica ca varsta si incearca sa-ti gasesti alte preocupari cu un prieten de varsta ta, sunt convinsa ca vei avea cum sa-ti petreci frumos timpul in aceasta vacanta. Ca sa nu te plictisesti citeste, asculta muzica, fa ceva activitate "domestica" si in felul acesta iti petreci util timpul si parintii tai vor fi incantati de ajutorul tau.
Sa fii sanatoasa pentru ca, iubita sunt sigura ca vei fi, la varsta potrivita pentru dragoste.
Mariaa, el este un baiat mai mare decat tine cu 4 ani, tu peste patru ani nu ai mai vrea sa stai cu o persoana mai mica decat tine. Este normal sa iti doresti foarte mult sa incepi o relatie cu acest baiat, dar gandeste-te ca prin varsta pe care o are te poate face foarte usor sa suferi si sa te simti prost. El tremura pentru ca inca nu este stapan pe sine, sau probabil nu este el cel care ia ultima decizie. Daca vei fi putin mai directa si te vei supara oarecum aiurea.in sensul sa l faci sa se simta vinovat.atunci cu siguranta este al tau. Eu iti doresc ca totul sa se intample asa cum ve-ti decide amandoi. Daca nu va fi sa fie, stai fara nici o grija...traiesti printre sute de milioane de baieti-barbati.