Wow...ce pot spune e ca este o situatie foarte complicata.Imi pare tare rau de tine stiu ca iti este greu n-am trecut prin asta dar imi imaginez eu as spune sa te imi paci cu Dumitra ciar daca nu vrei nu te impaca cu ea dar nu trebuie ca Alexa sa va aleaga una dintre voi 2[pentru ca voi pentru ea sunteti cele mai bune prietene ale ei si vrea ca voi 2 sa va impacati ca nu mai fie lucrurile asa complicate].Nu trebuie daca nu vorbesti tu cu cineva sa nu vorbeasca nici prietena ta cu ea [mai ales daca Alexa si Dmitra sunt prietene] este chiar foarte greu eu iti sugerez ca pe Alexa sa o lasi sa vorbeasca cu Dumitria si sa numai fii asa geloasa pe ea pentru ca Dumi nu-ti va lua cea mai buna prietena accepta acest lucru de dragul Alexei asa va fi totul mult mai bine n-o mai pune sa faca alegeri dintre voi 2 pentru ca este foarte greu asculta-mi sfatul si va fi mai bine sper ca te-am ajutat
Da bya.asta mi-a spus si ea.sa ma impac cu ea.dar eu nu VREAU..nu exista o solutie ca ea sa steie si cu mine si cu ea.nu stiu. orice.
Ok.so luam cu inceputul daca ti-a facut ceva foarte foarte rau adica a ranit pe cineva apropiat tie sau tia furat iubitul atunci da iti dau dreptate sa nu mai vorbesti cu ea(dumi)...iar despre alexa daca ar fi fost o prietena buna tiar fi spus :,, bai da, sunt prietena si cu dumitrita si cu tine'' si ar sta cu voi in acelasi timp in fine spunem motivul cu care te-ai certat cu dumitrita ca sati pot da un sfat concret:X