| MoatZa a întrebat:

Am nevoie de un sfat! am avut 2 prietene bune[sunt din clasa mea]. pe una o cheama Dumitrita iar pe cealalta Alexa. Alexa a fost din clasa 6 cea mai buna prietena a mea practic Cu dumi m-am certat si nu mai vreau sa vb niciodata cu ea.nici macar sa ma impac mi-e ciuda ca o vad in fiecare zi pentru ca e in clasa cu mine Si alexa tot insista sa ne impacam[ eu cu dumi] da nu vreau si tot sta cu ea pe mine ma lasa balta ea spune ca nu e advrt ca nu stiu ce dar si-ar da seama oricine.si nu stiu dE CE. penttru ca eu sunt cea mai buna prietena a ei nu DUmi. Si azi tot insista sa ma impac cu dumi.si i-am zis ca nu vreau.nu intelege.nu stiu ce sa fac.eu nu vreau sa fiu certata cu alexa.eu ma supar cand o vad cu ea pentru ca nu o suport pe dumi. dar alexa este si prietena cu ea.si tot zice ca nu poate sa se imparta in doua.cateodata imi spune inima sa o pun sa aleaga dintre mine si ea.azi. I-am zis sa mergem undeva sa vorbim.si ea a ales sa se duca cu dumi in alta parte.ma uitam la ea. si am vazut dupa chipu ei ca era suparata...si ea mereu zice ca.sa nu se supere ea. da ea nu se gandeste ca poate si eu ma supar? mereu ea e pe primul loc.stiu ca tine mai mult la mine. dar vreau sa`mi dovedeasca.am chemat-o pana in baie sa voebesc cu ea.si. la cum imi vorbea i-am zis ca."clar ai ales-o pe dumi"si ea ca nu ca nu e adevarat.probabil ca nu ati inteles mare parte. dar chiar am nevoie de un sfat. Ce sa faC? numai suport situatia astaaaa!

Răspuns Câştigător
| Bibuşca a răspuns:

Wow...ce pot spune e ca este o situatie foarte complicata.Imi pare tare rau de tinesad stiu ca iti este greu n-am trecut prin asta dar imi imaginez eu as spune sa te imi paci cu Dumitra ciar daca nu vrei nu te impaca cu ea dar nu trebuie ca Alexa sa va aleaga una dintre voi 2[pentru ca voi pentru ea sunteti cele mai bune prietene ale ei si vrea ca voi 2 sa va impacati ca nu mai fie lucrurile asa complicate].Nu trebuie daca nu vorbesti tu cu cineva sa nu vorbeasca nici prietena ta cu ea [mai ales daca Alexa si Dmitra sunt prietene] este chiar foarte greu eu iti sugerez ca pe Alexa sa o lasi sa vorbeasca cu Dumitria si sa numai fii asa geloasa pe ea pentru ca Dumi nu-ti va lua cea mai buna prietena accepta acest lucru de dragul Alexeihappy asa va fi totul mult mai bine n-o mai pune sa faca alegeri dintre voi 2 pentru ca este foarte greu asculta-mi sfatul si va fi mai bine sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| MoatZa explică:

Da bya.asta mi-a spus si ea.sa ma impac cu ea.dar eu nu VREAU.crying.nu exista o solutie ca ea sa steie si cu mine si cu ea.nu stiu. orice.

| AnaBellas a răspuns:

Ok.so luam cu inceputul daca ti-a facut ceva foarte foarte rau adica a ranit pe cineva apropiat tie sau tia furat iubitul atunci da iti dau dreptate sa nu mai vorbesti cu ea(dumi)...iar despre alexa daca ar fi fost o prietena buna tiar fi spus :,, bai da, sunt prietena si cu dumitrita si cu tine'' si ar sta cu voi in acelasi timp in fine spunem motivul cu care te-ai certat cu dumitrita ca sati pot da un sfat concret:X