| Anonim19991999 a întrebat:

Am nevoie de un sfat. Am fost cu un băiat l-am iubit iar el m-a folosit pana a obținut ce a vrut apoi a încheiat tot cu mine, iar eu apoi am aflat ca face și cu altele la fel și ca pe toate le folosește. Ma simt foarte prost și nu știu cum sa fac sa trec peste asta l-am iubit enorm de mult pentru ca am fost destul de mult timp împreună dacă sa obțină ceea ce vroia. Cum sa fac sa trec peste toată aceasta faza? El mi-a zis ca nu a pierdut nimic și ca pe toate le folosește și ca asa a făcut și cu mine... ????

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Un gunoi uman, nu merita atentia si lacrimile tale, gandeste te ca de azi inainte nu mai exista pentru tine.

4 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Bineinteles ca el e un mizerabil. Dar parca am asa o presimtire, ca nu l-ai gasit nici la biblioteca si nici nu era un baiat bun. Sunt aproape sigur ca era un "badboy", iar in cazul asta, iarta-ma, dar o meriti.

| Plato a răspuns:

Important, ca din orice greseala, e sa inveti ceva din asta. Poate data viitoare nu mai salivezi la "duri". Foloseste-te de exemplul personal pentru a ajuta alte fete sa evite cazul de fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi și peste ce să treci?

| Anonim19991999 explică (pentru anonim_4396):

Sa trec peste situația asta pentru ca ma simt foarte aiurea ca abia acum mi-am dat seama ce fel de persoana e și sufăr oarecum pentru ca l-am iubit