| デイダラくん a întrebat:

Am nevoie de un sfat.anul acesta a venit la noi in clasa o fata din alt oras care nu a avut profesori al fosta ei scoala(au lipsit nu veneau la ore etc)
De cand a venit(noi suntem vrei 7 in gasca cu tot cu mine) asa deci de cand a venit in loc sa se integreze si sa stea cu toti.NUMAI CU NOI STA.numai cu noi stiti ce e aia? intele ca vrea sa ser integreze dar e mereu pe langa. vrea sa afle toate secretele se autoinvita la noi de fata cu parintii. odata m-a sunat de 23 de ori in 15 min casa ma intrebe daca poate sa vina la mine;
cum sa scapam de ea? nu o suportam. E o ciudata barfitoare plina e tupeu care se tot tine dupa noi;
noi suntem mai timide si o ot barfim (gen cum sa facem, cu asta tot se baga etc) si ea vine si numai scapam de ea; eu si cu inca o fata suntem mai directe(nu neaparat tupeiste) si i-am zis sa plece sa ne lase ca nu are ce cauta cu noi
mentionez ca pri a oara am ascultato am vb cu ea aeram prietene. dar a devenit FOARTE NESUFERITA;
cum sa o facem sa nu se bage? e cea mai displacuta fata din clasa

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omg. facketzi misto, se va saturawinking

3 răspunsuri:
| forever4you a răspuns:

Stii ce sunteti voi?! Niste FITOASE, puneti-va in locul ei ea face chestii din astea pentru ca este noua si nu stie sa se integreze, ia puneti-va si voi in locul ei sa vedem voi ati fi mai inteligente, nu ar trebui sa eu spuneti direct pentru ca o so raniti, incercati sa-i spuneti cu frumosul ca daca vrea sa fie cu voi nu ar trebui sa fie asa de insistenta si ca ar trebui sa se schimbe... ia puneti-va si voi in locul ei, sa vedem va place?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti rele asa e ea incercati sa o intelegeti adica pune-te in locul ei deak nu intelege sa nu te mai sune sau asa atunci ii spui:LA MN DA INSEAMNA DA SH NU INSEAMNA NU NU MA MAI INTREBA ARATA- CUM EJTI UH SH ORI VA VREA SA-TI,, FACA PE PLAC'' ORI NU-I VA PLACEA SI isi va cauta alti prieteni dar eu zic sa o pretuiesti pentru ca vrea sa fie prietena tah adica daca imi sun eu toata agenda sa ii invit la un gratar vin toti, toti imi sunt prieteni... dar daca am nev de 2 milioane 1-2 persoane nij nu stiu is sigura ca mi-ar imprumuta ceilalti ar inventa scuze adica puneti-o la incercare si daca va ajuta, adica daca chir vrea sa va fie prietena trebuie sa o acceptati pentru ca astfel d oameni gasesti rar.:X:X:X

| forever4you a răspuns:

Cum am mai spus fitoase da nu vreti sa va recunoasteti clasa coti fii regine...ma rog pacat ca exista oamenii ca voi pe site si poti sa-mi dai stupid si nefolositor cat incape ca nu ma intereseaza uitati-va draqlui in oglinda ca creca daca va's cunoaste vas scuipa in ochii

Întrebări similare