| 000000000007 a întrebat:

Am nevoie de un sfat, deoarece azi am făcut o mare greșeală.

Azi m-am întâlnit cu niște prietene vechi,(Prin vechi nu vreau sa spun apropiate, ci ne cunoaștem de mult timp.) iar la un moment dat a venit vorba de iubiți și persoane pe care le placem. Și una dintre prietene mă întreabă dacă îmi place de cineva. Atunci i-am spus că da, iar ea mă întreabă numele lui. Eu ca o idioată îi spun, fără să știu că ea îl cunoște. Ea atunci începe să se râdă. Eu ne știind ce să spun încep să îi spun că îi plac deoarece îi drăguț și bun la suflet, a început să râdă mai tare și să spună că nu îi cine crezi eu că îi. Zicând apoi că, data viitoare când o să îl întâlnească o să îi spună că îl plac. Apoi eu am schimbat subiectul.

Problema este că eu îl știu de la meditații. Nu îl știu cum e pe afară. Mie îmi place de persoana care îi la meditații. Și problema este că meditații fac cu diriginta și nu știu dacă ar fi o soluție extrem de bună să nu mai merg la meditații. M-am gândit să îi trimit un mesaj, dar problema este că nu știu dacă a spus în glumă sau nu. Plus că eu sunt timidă, și nu totdeauna știu ce să spun, iar ea este total opusul.

Un singur lucru știu sigur. Dacă ar afla cred că aș muri de rușine. Plus că nici eu nu sunt sigură dacă e ok să îl plac după ce am aflat, dar în același timp nu prea îmi vine să cred.

(Scuze pentru greșelile gramaticale, doar că problema este de vreo jumat de oră și am nevoie de un sfat cât mai rapid)

4 răspunsuri:
| Ara997 a răspuns:

Mai pe romaneste si-a bagat dracu' coada.
amica aia ti-a schimbat asa de repede parerea de acest baiat?
tu poarta te normal si o sa vezi ca totul o sa fie ok. Si invata din faza asta ca daca vrei sa faci confesiuni, spune-i mamei, spune-i fratelui, da nu strainului! Ala isi cauta de interesul lui si daca afla ca ai un borcan de miere ori ti-l fura ori ti-l sparge sa n-ai nici tu nici el. Deci despre" borcanul de miere" adica ce ti-e drag sufletului tau sa nu mai sufli o vorba la strain!

| gratargratar a răspuns:

Lasa timpul sa treaca si nu te mai stresa. Fata aia daca o sa-i spune, el nu o s-o creada. Si oricum nu e o rusine sa-ti placa de cineva. Vezi-ti de treaba.

| MrSnow a răspuns:

Din punctul meu de vedere, nu trebuia să o crezi neapărat pe acea prietenă a ta în legătură cu acel băiat, atâta timp cât tu nu l-ai cunoscut personal nu ai de unde știi, și nu e ceva rușinos să îți placă de cineva, asta ne face oameni

| LexTerOp a răspuns:

Uite cum stă treaba, unii băieți sunt cu 2 fețe, una este la pregătire și una este afară, la meditație stai în banca ta și ești calumea, dar afară poate fi un nesimțit și etc. Cam așa sunt unii, dar poate ea știe ceva mai mult decât tine și mna... Gen. nu știu poate nu e bădăran, dar mai bine păstrează pentru ține de cine îți place și nu mai spune altora că unele fete sunt și invidioase, succes :*