| LastDream a întrebat:

Am nevoie de un sfat. Diana, prietena mea cea mai buna, de cateva zile este mereu suparata.Aceasi privire trista, acelasi zambet fals poate chiar fortat...este foarte tacuta si distanta si retrasa.De asemeni poarta hanorace mari si lalai ca sa zic asa. din acelea ce au maneci lungi si ele in sine sunt lungi.Azi,nu stiu cum i s-a ridicat una din maneci si am observat taieturi la baza venelor.cred ca erau mai vechi de o zi 2! nu imi pot da seama... m-am uitat speriata la mana ei si cred ca ma observat deoarece si-a tras repede maneca si a plecat de langa mine fara sa zica nimic.ma simt ciudat ca nu mi-a spus, nu stiu ce sa ii zic, dati un sfat!
PS ma ingrijoreaza faptul ca se poate inchide in ea si ar fi mai rau apoi

Răspuns Câştigător
| xSweetAnGeLx a răspuns:

LastDream sunt niste persoane care sunt mai sentimentale si cred ca Diana e una dintre ele, poate a iubit pe cineva foarte mult si a aflat ca baiatul o insela(pot fi chiar multe povesti de genul) nu sti daca are probleme in familie? trebuie sa fi trait ceva ce a intristat-o chiar tare si poate ca s-a vazut singura si sa spun asa... simte ca nu mai are nici un motiv pentrucare sa traiasca, eu zic ca aici ar trebui sa o ajuti, spune-i ca ti la ea si ca orice problema ar avea ea poate vorbi deschis cu tine, fa-o sa creada ca poate avea incredere in tine...
poate nu a vrut sa iti spuna ce i se intampla pentru ca poate ea credea ca dupa ai sa te superi, nu o sa o mai privesti asa de bine... deci orice ar fi sa nu o judeci si incearca sa o intelegi, trece prin niste momente mai grele si are nevoie de cineva
si fa-o repede pana sa nu se intample ceva...
Sper ca am ajutat. Bft :* sa nu uiti sa povestesti ce s-a intamplat dupa ce ati vorbit happy mssk

1 răspuns:
| Kornelly a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea intre patru ochi.Intreab-o ce s-a intamplat si ofera-te s-o ajuti.Succeswinking