Daca vei fi major, daca iti vei gasi o casa unde sa stai, munca si banii tai nu conteaza ce cred ei. Iti iei hainele frumos si le explici ca ti-au distrus viata si vrei o viata mai buna departe de ei, daca vor accepta asta e, daca nu vor acepta tu pleci nu ai nicio treba atata timp cat esti major faci ce vrei
Ma enerveaza sa vad tot felul de tipi/tipe majori/majore care nu au voie sa faca nu stiu ce ca nu-i lasa parintii, dar ei de la 18 ani au voie sa te dea afara daca vor
Multumesc pentru sfaturi :*.Ei sunt mai dificili din fire si oricuma r fi vor reactiona urat. Dar din moment ce o sa fiu majora nu os a mai depind de ei. Nu ma pot impiedica sa plec. Si daca da, ii dau in judecata, apelez la protectia copilului orice numai sa plec ca m.am saturat..De stat as avea unde sa stau.n-ar fi chiar o problema.
Daca te-ai hotrat sa pleci ei nu au nimic deaface cu asta cand esti tu sigura ca te poti intretine singura poti face ce vrei dar atat timp cat sti ca nu ai unde sa lucrezi, sa stai ar fi mai bine sa e razgandesti
Si eu sunt la fell, vreau sa plec. De fapt la mine e complicat eu am fost la casa de copii, acolo am fost la alta familie, apoi iar la mama si tata apoi s-au despartit [pff]. Dar daca tu te-ai hotarat sa pleci ei trebuie sa accepte la 18 ani esti adult faci ce vrei. Succes =)