Daca iti place matematica, iti face placere sa lucrezi, iti merge mintea, iti plac in general stiintele exacte mergi la mate-info.
Daca iti place literatura, esti pasionat de limbi straine, geografie, istorie mergi la stiinte sociale.
Oricum profilul mate-info este mai greu decat stiinte sociale.Al doilea este mai lejer.
Tu decizi!
Stiinte sociale, asa se zice, ca acolo se iau note mai mari cu mai multa usurinta, se bazeaza totul pe limbi straine, romana, literatura, istorie...
La mate-info e chiar foarte greu, se face un nivel foarte ridicat si cerintele sunt foarte mari...asa ca nu multi rezist (culmea ca eu tot matematica am terminat-o si am rezistat)
Mai eu as fi de parere sa alegi stiinte sociale asta daca iti place:istoria geografia, logik(a9), psihologia(a10a), economia(a11a)filozofia(a12a)engleza sau franceza(pe asta te bazezi)din clasa a11a numai faci chimie, fizica, biologie si desen, matematica faci doar 2 ore...si eu sunt la acelasi profil...si vreau sa iti spun ca e foarte lejer profilu.acum depinde de tine catre ce marerii te pricepi mai bine.
Aaa si am uitat ca clasa a11a mai faci si sociologia. dai teza la istorie/geografie, engleza/franceza, romana, si in clasa a9a dai la logica, in a10a la psihologie, in a11a la economie si in a12a la filozofie
Penaaaa1 întreabă: