| adinafloryna21 a întrebat:

Am nevoie de un sfat, m-am indragostit de un baiat si mereu am impresia ca se uita la mine. O prietena a incercat sa ma combine cu el si a zis ca isi doreste o relatie serioasa pe care cu mine nu o poate avea. Mereu cand sunt cu prietenele ne saluta, ne intreaba ce facem... insa cand sunt singura abia daca ma saluta. Ce sa fac, ar trebui sa fiu geloasa?

Răspuns Câştigător
| Leptosome a răspuns:

Geluasa nu ai de ce. Dar ar trebui sa te intrebi ce a vrut sa zica prin "cu tine nu poate avea o relatie serioasa". Cine stie, poate chiar el este gelos si ii este teama ca daca va fi cu tine, sa nu il parasesti. Iar faptul ca atunci cand sunteti doar voi doi, ma face sa cred ca ori este timid, ori nu este hotarat si refuza sa iti vorbeasca. Bafta!

5 răspunsuri:
| Vladuthz a răspuns:

Este posibil sa te imbraci sau sa te porti mai pitzi? Poate el te place la fizic si nu in sine comportamentul tau, de aia a zis ca nu poate avea o relatie serioasa cu tine, cine stie.

| adinafloryna21 explică:

Eu stiu ca el nu este genul de baiat care sa isi bata joc de o fata. Poate ca este timid, nu am cum sa stiu

| DeDeSupraDoza a răspuns:

Pai, Poate el te place dar nu vrea sa iti zica si atunci cand esti cu cineva ii e mai usor sa vorbeasca cu tine. Sau poate el nu te vrea si ii place sa te faca sa suferi epntru el. Mai ales ca el ti-a zis ca nu pot fii intr'o relatie cu tine. >_> se poate ca el sa mai vrea sa mai bage strambe intre tine si prietenele tale. Nu trebuie sa fii geloasa. Trebuie sa nu ii acorzi multa atentie. Stai cu amicile tale si fai in ciuda ceva de gen. Dar nu ii da multa importanta ^_^ va ajuta. Funda?

| AnnMr97 a răspuns:

Eu cred ca nu ai de ce sa fi geloasa. Sfatul meu este sa incerci sa ii demonstrezi cat de serioasa poti fii, sa te porti mai matur si sa incerci sa il abordezi tu dupa o vreme. Poate ca isi va shimba total impresia despre tine si va vedea in tine idealul pentru el.A, si sa devii din o fata serioasa si la locul ei cu nasul pe sus si sa nu il mai bagi in seama.Ar avea efecte negative asupra relatieipe care inca o aveti, fie ea de prietenie sau de amicitie.Incearca sa il saluti tu daca el nu te saluta, sa il intrebi ce face...sti tu, chestii de genu, sa vada ca esti sociabila si deschisa. Daca nu functioneaza asta inseamna ca el chiar nu are ochi pentru tine si oricat de tare te-ai stradui tu sa-i atragi atentia e in zadar.In acest caz va trebui sa te reorientezi si sa te axezi pe un alt baiat.Stiu ca va fi greu insa nu merita sa suferi dupa un baiat care nu simte acelasi lucru pentru tine. Sper ca te-am ajutat! Mult succes! kiss