| Laurretta a întrebat:

Am nevoie de un sfat sau de o parere! deci: sunt in clasa a9 a dar am 17 ani si pe al 2 lea semestru am mai multe materi la care sunt in prag de corigenta. ar fi mai bine sa fac posibilul sa raman repetenta ca sa incep anul viitor mai bine (am multe argumente din materile de baza pe care nu le-am inteles si imi vor trebui anul viitor) sau sa fac incerc sa le recupez?
P. s colegi nu ma vor in clasa ca nu ma suporta nici unu.

Răspuns Câştigător
| me a răspuns:

Eu zic sa lupti.nu e bine sa renunti.pentru lucrurile pe care nu le-ai inteles poti gasi un meditator.pe colegi nu ii baga in seama daca sunt rai. daca nu te vor vrei sa le dai satisfactie? oricum ar trebui sa faci ceva sa te intelegi cu ei. poate e totusi o problema daca chiar nimeni nu te suporta.
bafta.

6 răspunsuri:
| crissh a răspuns:

Megi mai departe, iar daca nu te intelegi bine cu colegii transferate la alta clasa

| fjgjejjhf a răspuns:

Repeta,asa e cel mai bine,conbteaza si colegii, de exemplu, am 2 colegi care trebuiau sa ramana repetenti si noi(astia din clasa) am rugat proferosii sa nu ii lase si nu ia lasat.Deeci conteaza f mult si colegii

| Nickname1890 a răspuns:

Incearca sa recuperezi, si sa inveti. Nu are ce sa fie asa greu. Unde nu ai inteles ia cartea de la inceput si citeste atenta. Eventual intreaba profesorii, sigur vor aprecia interesul si poate chiar te vor ajuta sa treci. Nu-ti fa griji din cauza colegilor. te inteleg ca e greu ca ei sa nu te suporte, dar prioritatea e scoala nu colegii. Sunt sigur ca ai alti prieteni in afara liceului

| Jurnaldedecembrie a răspuns:

Te inteleg,stiu cum e sa nu fii in relatii bune cu colegii.Eu zic sa vorbesti cu profesorii si sa ii rogi sa te ajute,eventual sa le faci un mic ''cadou''(mai ales la profesoare).

Te inteleg, stiu cum e sa nu fii in relatii bune cu colegii.Eu zic sa vorbesti cu profesorii si sa ii rogi sa te ajute, eventual sa le faci un mic ''cadou''(mai ales la profesoare).

Te inteleg,stiu cum e sa nu fii in relatii bune cu colegii.Eu zic sa vorbesti cu profesorii si sa ii rogi sa te ajute,eventual sa le faci un mic ''cadou''(mai ales la profesoare).