Eu zic sa lupti.nu e bine sa renunti.pentru lucrurile pe care nu le-ai inteles poti gasi un meditator.pe colegi nu ii baga in seama daca sunt rai. daca nu te vor vrei sa le dai satisfactie? oricum ar trebui sa faci ceva sa te intelegi cu ei. poate e totusi o problema daca chiar nimeni nu te suporta.
bafta.
Megi mai departe, iar daca nu te intelegi bine cu colegii transferate la alta clasa
Repeta,asa e cel mai bine,conbteaza si colegii, de exemplu, am 2 colegi care trebuiau sa ramana repetenti si noi(astia din clasa) am rugat proferosii sa nu ii lase si nu ia lasat.Deeci conteaza f mult si colegii
Incearca sa recuperezi, si sa inveti. Nu are ce sa fie asa greu. Unde nu ai inteles ia cartea de la inceput si citeste atenta. Eventual intreaba profesorii, sigur vor aprecia interesul si poate chiar te vor ajuta sa treci. Nu-ti fa griji din cauza colegilor. te inteleg ca e greu ca ei sa nu te suporte, dar prioritatea e scoala nu colegii. Sunt sigur ca ai alti prieteni in afara liceului
Te inteleg,stiu cum e sa nu fii in relatii bune cu colegii.Eu zic sa vorbesti cu profesorii si sa ii rogi sa te ajute,eventual sa le faci un mic ''cadou''(mai ales la profesoare).
Te inteleg, stiu cum e sa nu fii in relatii bune cu colegii.Eu zic sa vorbesti cu profesorii si sa ii rogi sa te ajute, eventual sa le faci un mic ''cadou''(mai ales la profesoare).
Te inteleg,stiu cum e sa nu fii in relatii bune cu colegii.Eu zic sa vorbesti cu profesorii si sa ii rogi sa te ajute,eventual sa le faci un mic ''cadou''(mai ales la profesoare).