anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un sfat.
Sunt indragostita de un baiat cu un an jumate mai mare decat mine.El locuieste in alt oras.Dar eu de obicei ma duc acolo si stau in fiecare vacanta. Avem hobby-uri comune si pare un tip foarte amuzant.Il cunosc de la niste prieteni care mi-au povestit de el, dar si de pe facebook.Singura problema este ca el nu ma cunoaste si m-a vazut doar de 2 ori in trecere.E foarte popular si am impresia ca nu am nicio sansa avand in vedere ca ultimele lui prietene erau foarte "dotate" iar eu nu prea sunt. Toti imi zic ca am sanse dar mie mi-e frica sa vorbesc cu el si mi-e frica sa nu ma fac de ras. Si nici nu stiu cum sa vorbesc cu el pentru ca singurele modalitati momentan sunt facebook si messenger.dar as parea o ciudata, pentru ca nici nu stie cine sunt...
Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| PandaEcrazy a răspuns:

Pune pe cineva sa ii spuna lui despre tine, adica sa te laude un pic, dar sa nu fie nieste lucruri prea exagerate. asa o sa fie cel putin interesat sa te cunoasca macar. dupa care intrii in vorba cu el, ii atragia tentia, si in rest decizi tu

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei! Nu te descuraja singură, dar în același timp nu trebuie să-ți faci nici foarte multe speranțe înainte de vreme. Pentru că asta nu te ajută pe tine. Nu ai nimic de pierdut și nici nu o să te faci de râs. Dacă îl placi, comunică cu el și arată-i asta. Vei vedea pe parcurs cum evoluează lucrurile. Până atunci ai încredere în tine și lasă lucrurile să vină de la sine. Baftă!

| DanielaGabriela a răspuns:

Hey happy! Fi sigura ca daca stai asa...nu vei face nimic. Eu zic sa "risti"winking si sa te bagi in seama cu el, cu ce te vei face de ras? Ca incerci sa vorbesti cu el, nu credwinking. Oricum nu ai nimic de pierdut. Eu te sfatuiesc sa il bagi in seama pe mess sau pe facebook si incearca sa faci conversatiewinking. Niciodata nu se stie happy Bafta kiss

| limitmeplease a răspuns (pentru DanielaGabriela):

Multumesc pentru sfat!:*

| DanielaGabriela a răspuns (pentru limitmeplease):

N-ai pentru ce kiss