Discutiile pe messenger nu au nici o valoare. Practic, cataloghezi persoana dupa ceea ce spune, iar realitatea poate sa fie alta, una total diferita, care o sa te dezamageasca. E cazul sa vorbesti generalitati cu el si sa nu intri in detalii. Ii spui ca ai fost plecata o vreme si nu ai reusit sa-l contactezi in tot acest timp. Faci o minciuna pentru binele tau. Axeaza-te pe un preludiu real si nu pe unul virtual, s-ar putea sa ramai cu ochii-n soare sau cu privirea coborata.
Spune`i ca ai fost plecata in tot acest timp . Cam penibila scuza, dar altceva n`ai ce face.
In legatura cu intalnirea, ai MARE grija. Daca consideri ca stii destule despre el, du`te, dar mai bine stai acasa
Spune`mi te rog ce s`a intamplat
In locul tau i-as spune, mi s-a stricat calculatorul si nu am putut intra pe mess.eu asa as face.
plus ca nu stii cum va reactiona atunci cand ii spui adevarul(daca)
Mai bine ii spui altceva. Spune-i ca ai fost plecata, sau nu ai avut net.Si daca mai vrea sa va intalniti, du. te cu o prietena daca nu vrei singura.Nu o sa ai nimic de pierdut
Buna!
Uite cum sta treaba.Chestiile astea pe mess sunt destul de aiurea. Eu am patit la fel. Am 16 ani si am cunoscut un tip de 19. Eram super happy si cand ne-am intalnit am fost super dezamagita. Extrem de dezamagita. Totusi daca tu vrei sa te intalnesti cu el poti sa-i spui ca ti-a picat netul si ca ai avut apoi probleme de conexiune... iar apoi ai fost plecata din oras ...si uite asa cand te-ai intors acasa dupa o saptamana ai chemat pe cineva si te-a ajutat cu conexiunile s. a. m. d si ai reusit sa intrii sa vorbiti.Cam asa ceva.
Muuulta bafta:*!