Ceva de genu` mi s-a intamplat sh mie . parerea mea ar trebui sa te comportsi normal, ca sh cum nimic nu s`ar fi intamplat. poate el chiar te place, sh vrea sa te testeze. daca u vei parea indiferenta de raspunsul pe care l-a dat, cu sigurantsa el iti va spune adevarul p parcurs . ( ps : baietii cauta intotdeauna fete care nu cedeaza usor . pentru ca multe fete, cum vad un baiat mai dragut, imediat se indragostesc de el si asa ele isi dezvaluie latura sensibila --> baietii trebuie sa alerge dpa fete. nu fetele dup` baieti . am trecut si eu printr`o poveste destul de asemanatoare, unde un prieten de`al iubitului meu ma placea p askuns si nu vroia sa se bage intre noi. iar eu la fel il placeam mai mult p el decat p iubitul meu . sh cum m`am desp de pr meu. el mereu vorbea cu mine sh incerka sa se apropie cat mai mult . sh acum suntem impreuna . in concluzie, sa ai grija sa nu te lasi dusa de aparentse. daca zici ca el este timid. poate ca i`a zis "nu" colegei tale tot din cauza ca e timid... iti urez succes! . sh sper ca raspunsul meu a fost de folos ).
Penaaaa1 întreabă: