| Vladone12 a întrebat:

Am nevoie doar de o parere.
M-am gândit ca după ce dau simularea pentru bac si dupa ce se afișează si rezultatele merita sa ma apuc de scoala de condus. Adică dacă ii nota buna/foarte buna la simulare sa ma apuc si dacă nu sa dau dupa bac? Intr-un fel sunt in dubii dar totuși mi-aș dori sa ma apuc.
Voi cum ați face?

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Eu consider ca ar trebui sa inveti pentru bac acum. Chiar daca nota de la simulare ar fi una buna, nu e bine sa te bazezi pe faptul ca o sa iei o nota buna si la bac. Ai timp dupa aceea sa incepi sa inveti pentru scoala de soferi.

| dullcat a răspuns:

Buna.E o strategie buna sa te concentrezi numai pe invatatul pentru bac deocamdata.Mult succes!

| Furnicuta000 a răspuns:

Bacul nu e asa greu pe cat credeti voi. E ceva materie dar iti ia cateva zile sa inveti tot si apoi trebuie doar exersata cateva minute pe zi sau o data la cateva zile, sa nu mai zic ca o sa lucrati si la scoala mult. Ce o sa faci, o sa citesti pentru bac non stop pana in iunie? Nu. Ai timp si de scoala de soferi. Faci cateva ore de condus pe saptamana, citesti cartea de legislatie de 2 ori (faci chestionare cateva minute, poti sa le faci si cand stai pe wc ca nu e mare lucru) si aia e, te duci la examen si l-ai luat.