Daca nu ati furat nimic, ci doar ati sarit gardul sa luati mingea, puteti sa le spuneti parintilor ca vecinul va santajeaza, ca sa se duca taicatu sa-i dea o lectie .
Ceau.
Esti convins/a ca vecinul nu va minte doar ca sa va santajeze? Chiar a fost Politia la el?
Si politia ti-a luat amprentele tie? sau cum de stie ala ca erau fix amprentele voastre pe gard?
( in cazul asta, trebuie sa discuti cu parintii si explici situatia)
In orice caz, nu ai de ce sa te temi, si nu ai de ce sa-i dai aluia bani, daca nu ai facut nimic ilegal.
Ba mai mult, poti sa-i spui vecinului ca santajul se pedepseste de lege, si ca va fi nevoit sa va dea el voua bani, daca insista cu minciunile astea.
Buna! Naspa situatie.Neaparat trebuie sa vorbiti cu parintii vostri dar explicati-le tocmai ce s-a intamplat. Povestiti-le si de faptul ca acel vecin va santajeaza.
Eu insa cred ca acel vecin va minte ca sa isi bata joc de voi.De aceea trebuie sa vorbiti cu parintii.
Sper ca te-am ajutat.
Spunetile la parinti despre aceasta problema sunt sigura ca ei vor intelege dar nu mai cumparati bere acelui....om
Spuneti-le parintilor intamplarea, sunt sigura ca ei vor intelege si ca vor vorbi cu vecinul vostru despre acest lucru. Posibil ca vecinul acela sa fi gasit vinovatul si de voi sa profite ca sunteti mici. Sfatul meu e sa le spuneti parintilor.
Andrei67y5 întreabă: