| dragutza a întrebat:

Am nevoie mare de sfaturile voastre! deci un baiat din clasa mea anul trecut mereu nu ma lasa, nici pe mine nici pe prietena mea! si prin clasa umbla ca el ne place pe amandoua! anul asta tot pe prietena mea o tachineaza dar si pe alta fata tot din clasa!(mie nu-mi mai face nimic) inainte nu-l placeam dar acum cam daa! saptamana trecuta la spart ne-am jucat hambal, iar el era unul dintre capitani, prima data a ales-o pe prietena mea si apoi pe mine! m-ai vorbim credeti ca ma mai place? am incercat sa-l uit dar nu pot, nu-i pot spune inimii ce sa faca, nu stiu ce sa fac, cum sa-l uit

deci ce credeti, ma mai place? si cum pot sa-l uit?

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Nu cred ca o sa-l poti uita asa usor.mai ales ca sunteti colegi.
deci ii clar ca ii naspa ca inainte nu ti-a placut de el. dar mnowinking acum s-ar putea ca inca sa ii mai placa de tine. si stii sa incerce faza aia cu nu ii acord atentie poate se va indragosti mai mult de mine.winking sau s-ar putea sa nu te mai bage in seama si sa nu te mai placa cum te-a placut inainte., dar daca tie iti place de el. de ce nu il bagi tu in seama? probabil celorlalte doua fete nu le place de el., iar daca tie iti place poate ai o sansa.si s-ar putea sa ii placa iar de tine.

doar asa poti sa il uiti daca te vei indragosti de un alt baiat... daca nu crezi ca se va intampla prea curand iti sugerez sa nu incerci sa il uiti. pentru ca va fi greu, mai ales ca sunteti colegi va vedeti in fiecare zi. si probabil in fiecare zi te gandesti la el.de aceea incearca sa ii acorzi tu mai multa atentie.acum si cu sarbatorile ai ocazia!winking vorbeste mai mult cu el. si poate o sa ii placa din nou de tinewinking ca poate el saracu s-a saturat sa va tachineze tot el, mai incearca si tu cevawinking kiss baftawinking

7 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Si apropo se scrie handbal nu hambal, vine de la cuvintele hand si bal din englezawinking kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nici nu vrei sa-l uiti. vrei sa stii daca te place.pai eu cred ca da. da ai grija cu pardalnica de inima. e pacatoasa rau.

| dragutza explică:

Omidaaa stiu ca se scrie handbal numai ca la repezeala am scris gresit si mersi pentru sfaturi!

| fluturas a răspuns:

Okwinking
nu ti-am spus din rautate, doar ca sa te corectez si sa stii pe viitorwinking kiss
e bine ca stii, da la tastatura mai putem gresiibig grinwinking
cu placere, sper ca ti-am fost de foloswinking kiss

| dragutza explică:

Uite Omidaaa o fundita de la mine! love struck

| fluturas a răspuns:

happy mersi love struck
ma bucur ca ti-am fost de ajutorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OMG...

nu te lasa pacalita de toti fraierii...
si mie mi s. a intamplat in mare parte tot ce ai povestit tu. dar nu te lasa influentata.
si in plus. e ciudat. adica eu nu mi.as face un prieten din scola/liceu. adica nha.:-s. e aiurea. il vezi in fiecare zi oh go on. mrg.
faci cum vrei. dar incearca sa. i privesti latura negativa.
/defectele lui. si asa poate nu o sa. l mai placi la fel de mult.