Daca spui ca nu simti nimic pentru el, in sensul ca esti atasata de el dar nu il iubesti, nu are rost sa te implici intr-o relatie. Nu trebuie sa fii impreuna cu el daca nu simti ca e cel pe care il vrei langa tine. Tu il vrei pe fostul tau prieten, nu pe el. Imagineaza-ti ca te-ai combina cu acest baiat, iar fostul tau prieten iti spune ca vrea sa va impacati. Nu-i asa ca te-ai incurca mai rau decat esti acum? Va trebui sa te desparti de el, si sa-l faci sa sufere, din moment ce sustii ca te iubeste. Iar daca intre timp te vei indragosti si tu de el, ii vei iubi pe amandoi si nu vei mai stii pe care sa il alegi. Ar putea si mai complicat. Nu e obligatoriu sa se intample asta, dar totusi nu e imposibil. Sau sa vina alta situatie care ar putea strica lucrurile. Sfatul meu : deocamdata nu fa nicio miscare. Stai si gandeste-te bine sa vezi pe care il vrei ca iubit. Nu vrei sa faci o alegere gresita.
Nu poti trai restul vietii langa o persoana pentru care nu ai sentimente... nu-i asa? Crede-ma pe mine nu e bine sa faci o alegere batuta in cuie acum in plus daca era sa simti ceva pentru el simteai... nu este el cel cu care esti menita sa-ti petreci restul vietii, poate va deveni un foarte bun prieten nu mai mult din cea ce ai spus tu.
Nuti bate joc de el sa stai cu el din mila, spune-i in fata care e problema dar inca ceva, gandeste-te foarte bine inainte sa faci o alegere ca asta ca poate nu o sa te mai aceepte cand o sa ii ceri inpacarea funda?
Trebuie sa-l privesti doar ca pe un prieten si sa-i spui ce simti cu adevarat pentru el. Daca-i dai sperante desarte, ii vei face cel mai mare rau.Lui,care va simti cu timpul, sau tie, caci n-o sa te poti preface mereu. daca e asa cum spui, va intelege.
Fostul prieten mi-a propus să mai fim odată împreună, însă eu l-am ignorat...de prea multe ori m-a rănit.E prea greu pentru mine să-l mai suport, dar cînd sînt cu acesta uit de probleme