| FrumoasaTa a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutorul vostru. Vorbesc cu un baiat pe net de ceva timp, şi cred ca m-am îndragostit de el.El îmi spune că mă iubeşte dar nu ştiu dacă să-l cred sau nu.Cum pot şti dacă ma iubeşte cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| SoulEater44 a răspuns:

Buna. Si eu am avut o astfel de relatie. Era din alt judet, cu mult mai departe de mine si am inceput asa, din plictiseala sa vorbim, apoi a devenit un fel de regula si ne-am indragostit.cel putin eu pentru ca dupa 3 luni de relatie vorbeam foarte rar asa ca am decis sa-i spun sa punem punct si a acceptat. Nu cred ca m-a iubit ci doar a gasit in mine un mod de a-si pierde timpul. Sfatul meu: Nu-l crede. Mai bine plangi acum putin decat sa-ti sfasii inima peste cateva luni. Sayonara!winking

1 răspuns:
| valentingb a răspuns:

1.Nu poti sti.
2. Poti afla. pune o prietena de-a ta sa vorbeasca un pic cu el, sa vedeti cam care este treaba cu el. Daca pare baiat bun, invita-l la o intalnire. Mergi si tu, dar nu te arata, doar spioneaza-l. Pe urma spune-i ca ti-a murit pisica sau ceva si nu ai putut merge.Invita-l inca o data. Daca vine dupa asa teapa, inseamna ca intr-adevar te iubeste. Pastreaza-l pe urma.