Mmmm...eu sincer,in locul tau m-as duce,de ce nu? Care e problema daca e si fostul? Arata-i ca si tu poti fi acolo unde e el,fara vreo inhibitie.Da,in privinta cadoului ar fi mai greu, dar gasesti o solutie, trebuie.Cu imbracamintea nu e greu.Fiecare fata are in dulap o rochita care de abia astepta sa o poarte, sau o pereche de pantaloni foarte faini.Cu siguranta ai cu ce sa te imbraci,nu-ti fa griji.Du-te si distreaza-te, profita de acele clipeeee°x, serios.Baftaaa,sa te duci.Asta e opinia mea.:*Distractie placuta.
E si mai bine sa mergi daca va veni fostul, nu trebuie sa fugi ci sa-i arati ca nu iti pasa si esti ok si fara el asa ca fa-te cea mai frumoasa ca sa te simti bine si puternica, gasesti u un cadou prin magazine, o bluza un parfum, vezi u si te duci gata de noi provocari, vei zambi, vei straluci si va muri de ciuda daca te va vedea indiferenta si stralucitoare. succes si distractie placuta.
Eu zic sa te duci. lasa-l pe fostul sa vada ce pierde, cadou se gaseste daca te trezesti devreme ii poti lua si o carte, ca deh, gestul conteaza mult mai mult decat cadoul in sine, si de imbracat...o rochita sau blugi + tricou cu decolteu sau ceva incropesti tu. go and have fun. ce stai sa o dai in bara cu minciuni si vrajeli, daca tu pe tine nu te crezi, oricat de plauzibila ar fi, nici el nu o sa te creada.
Pai., spui ceva gen ca este prima zi a menstruatie si ai niste dureri groaznice nici nu te poti ridica din pat si gata. TE ASIGUR ca merge sau;-? cel putin la mine a fost o scuza minunata.
Sara2 întreabă: