| crissuthauu a întrebat:

AM NEVOIE URGENTA DE AJUTOR! a doua cea mai buna prietena (14 ani) are un iubit de 21 de ani, care e plecat de aproximativ o luna, doua in Anglia. este dependenta de el, dar el o suna rarsad nu stiu din ce motiv s-a suparat nu numai pe mine, ci pe toti. nu vorbeste cu nimeni si noi ( familiile noastre ) credem ca a intrat in depresiesad mi-a dat un mesaj ca a vrut sa faca o mare prostie acum cateva zile si normal ca ne-am gandit la ce e mai rau. ce sa fac? cum sa o fac sa vorbesca cu noi?

Răspuns Câştigător
| AndruCriistina a răspuns:

Mda din ce am inteles prietena ta are o obsesie cu tipul de 21 de aniwinking, pai eu cred ca ala isi bate joc de ea sunt 8 ani diferenta ( sigur o inseala )... Tu incearca sa vorbesti cu ea find ca este o buna prietena de a ta, explica-i ca nu este ultimul baiat de pe aceasta lume mai sunt baieti si de varsta ei sau nici chiar atat de mari. Poate s-a suparat pe voi fiinda nu o intelegeti adica nu o credeti cat de mult ''il iubeste'' pe baiat.ce simte ea nu este iubire ce doar o obsesie, dependenta.Tu ce ai putea sa faci este sa clarifici lucrurile cu ea nu numai tu ci toti.winking sper ca te'am putut ajuta :*