| mereueu a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor... Imi place mult de un baiat, dar si celei mai bune prietene a mea ii place de el... habar n-am cum pot sa-i spun ei dar mai ales LUI, problema e ca ea e si putin gelasa pe mine caci el imi cam face complimente si sta mult cu mine. Nu as vrea sa ma cert cu ea sau ceva dar nici nu pot sa stau depate de el daca tot il plac. Dau fundita la cel mai bun si rapid raspuns!

Răspuns Câştigător
| Tynnna a răspuns:

Pai daca si el se pare ca te place, doar nu poti sa il impingi catre ea daca nu a ales-o el, nu? Este o situatie putin dificila. Gandeste-te ca prieteniile pot fi si pe viata, in schimb relatiile cu baietii sunt trecatoare. Poate acest baiat nu merita ca tu sa te certi cu prietena ta pentru el. Daca te dai la o parte si ii lasi ei cale libera catre el( adica ii lasi libertatea sa il abordeze si sa incerce sa aiba o relatie cu el), dai dovada de loialitate fata de ea. In schimb daca ea, stiind ca tu il placi, accepta sacrificiul tau, sa zicem asa, si se bucura, poate nu e o prietena asa buna. Poti incerca asta si vezi ce iese. Sa o testezi un pic tongue Daca prietena mea ar renunta la baiatul pe care il place doar pentru ca il plac si eu, cu siguranta nu as vrea sa fiu cu el stiind ca ea ne priveste cu regret. Oare prietena ta ar gandi la fel? Baiatul respectiv o sa fie tot acolo dupa ce l-ai ignorat daca te place intr-adevar.

2 răspunsuri:
| PatiiixD a răspuns:

Ai putea sa ii prezinti alt baiat, sau sa fii impreuna cu el pe ascuns, pana ea o sa se plictiseasca sa mai stea cu el... Sper ca te-am ajutat thinking Bafta! >big grin

| mereueu explică (pentru PatiiixD):

Problema e ca e OBSEDATA de el... si sa se plictiseasca? ii place de el de 1 an jumatae... meri de ajutor oricum :*