anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor! in seara asta plec la botezul unei prietene de familie. m-am hotarat sa port o rochie piersinie cu danteluta la sold si fara bretele. am folosit un machiaj in tonuri de roz si piersiniu dar am o dilema... la pantofi s-ar potri unii negri de catifea...si ca ruj am ales unul nude este ok? pareri va rog! funditaaaa!

6 răspunsuri:
| Naяutσ a răspuns:

Ce culoare are dantela? Daca e neagra, merg pantofi negri.
Rujul e okey, sau poti folosi un gloss transparent.

Dupa mine, ar fi trebuit sa nu te machiezi, poate doar sa folosesti un rimel si sa-ti faci o codita cu creionul smug E prea incarcat si rochia piersinie si machiajul -.-

| neverlikeme a răspuns (pentru Naяutσ):

Dantela este neagra dar este mai deschisa decat pantofi iar machiajul am folosit foarte putina culoare. este ok?

Daca as folosi in loc de piersiniu un creion maro sau putin tus ca sa alungesc ochii... dantela este neagra dar intro nuanta mai deschisa fata de pantofi este ok?

| Naяutσ a răspuns (pentru neverlikeme):

Cred ca deja s-a terminat botezul laughing
Cum te-ai machiat pan` la urma?

Cum? pai am dat jos dantela si am inlocuit cu o curelusa simpla si subtire de catifea neagra ca si pantofi ( am imprumutato) la machiaj nu am mai folosit fard am dat cu putin rimel creion maro si am alungit putin ochiul. la buze am folosit un gloss transparent..natural. si putin blush

| Naяutσ a răspuns (pentru neverlikeme):

Perfect smug