Te place, de iubit nu ai cum in numai o luna... poate fata s-a simtit ciudat in acea zi si chiar nu a simtit ca trebuie sa vorbiti, dar asta nu ineamna ca o lasi asa... Mai vorbeste cu ea.
Habar nu ai ce e aia iubire.
Ceea ce a fost sau este între voi a fost doar o simpatie de moment, o scânteie, cum vrei tu să-i spui.
Mai trage de ea peste câteva zile, mai întreab-o ce face, mai invit-o la o plimbare sau ceva. S-ar putea să simtă doar că s-a grăbit sau a făcut o greşeală, dar dacă chiar o placi, nu lăsa asta să stea în calea ta.
Nu sunt sigură dacă te-a plăcut sau nu, doar din atât. Poate doar s-a lăsat purtată de val.
Daca n-a simtit nevoia sa vorbiti, inseamna ca a asteptat altceva de la tine atunci cand te-a invitat la ea.Cred ca e,, amatoare,, de altfel de relatii, mai,, avansate,,.
)))) buna asta ar fi frumos s-a fie asa)
Data viitoare testeaza teoria mea.
OK)
Sunt multe raspunsuri bune care ma pun pe ganduri si e greu sa dau funda dar am promis ca o dau!
cred ca sta cu tine..sa zica ca e cu cineva.multe si multi sunt asa. las-o balta. ofera-i indiferenta si vezi ce face... daca te iubea..se vedea
Poate pentru ea ai fost doar un refugiu de moment. poate a avut o problema si a gasit consolare in tine, dar acum ca a trecut, nu mai simte nevoia sa te vada.incearca sa o intrebi daca sunteti sau nu impreuna si ce are de gand.