Bună,aici lipsește comunicarea.
Trebuie sa discuți cu ele și să vorbești deschis despre ce te deranjează, sau le poți propune sa faceți un " program" de curățenie: mai exact ( azi fac eu, mâine faci tu...tot asa).
Faptul ca ești bârfita de ele etc este din cauza " invidiei" ca na, sa nu ridice " prințesele " vreun deget, te au luat drept servitoare acolo, sau ce?( ia sa nu mai faci nici tu nimic ) cel puțin 2 zile, sa vezi cum se schimba foaia, dacă le place sa trăiască în mizerie nu ai ce sa faci.
Iar scuza lor pentru a îți umbla prin lucruri în lipsa ta a fost doar un pretext, puteau măcar să te anunțe " bună, vezi ca o sa îți acoperim lucrurile", dar na curiozitatea este mare ( totuși ai grija sa nu te trezești cu lucruri dispărute).
Sfaturile mele pe moment, sper sa te ajute măcar cât de cât știu că este greu sa înduri o situație de genul, dar nu te lasă doborâta de ele, așteaptă pana în iulie( timpul trece repede, probabil nu simți acum asta și este doar un coșmar care nu se termina), axează te pe studii și pe lucrurile care îți plac, genul acesta de fete clar nu au un viitor atât de strălucit dacă nu se schimba ( ori asa au primit de a casa educația, ori pur și simplu sunt nesimțite din fire)
Succes!
Incidentul din locuinta nu se datoreaza colegelor tale, fiindca plosnitele NU intra pe geam!
Plosnitele eexistau deja in lucurile din casa: saltele, covoare, paturi, draperii samd.
Faptul ca ele nu faceau curatenie regulat putea sa declanseze o invazie de gandaci, nu de plosnite.
Muta-te daca nu-ti convine compania lor, la camin sau singur intr-o alta chirie si nu mai da vina pe toti si toate cand nu-ti convine ceva, ca asta te face un om acru si de ocolit.
Invata-te sa te bazezi numai pe tine si ce ssti tu capabila s afaci.
Trebuie sa faci pe dracu-n 4 si sa te muti altundeva, cu asemenea scroafe nu ai cum sa stai in casa.
Cauta in alta parte chirie si lasale in pace e cel mai bine sa stea acolo imputite divele. fale poze si punele pe insta sa vada lumea ce plosnite sunt...
*By the way, nu pot renunța la chirie. Astfel sunt obligată să stau cu ele până-n iulie. Cu aș putea gestiona situația, relația cu ele?