| AlicefromWonderland15 a întrebat:

Am niste colege foarte rele care inainte se dadeau cele mai bune prietene ale mele iar acum nu mai sunt. Vorbesc cu mine si ma suna doar cand au nevoie sa le ajut cu temele sau sa le dau lectiile si in rest ma ignora si ma barfesc iar eu ma simt foarte prost din cauza asta. Cum sa le zic intr-un mod in care sa nu le supar ca nu vreau sa le dau tema sau sa le ajut?

37 răspunsuri:
| T0T a răspuns (pentru AlicefromWonderland15):

Pentru asta există părinți, reclamații și inspectorat. Fetiță tu habar nu ai cum să îți rezolvi problemele. Eu am înțeles dar ești un copil foarte naiv, ca să nu te numesc altfel și supus. Fii așa și când vei fi mare și vei ajunge mereu să fii fraiera altora, nu o să avansezi deloc. Nu ai pic de maturitate și minte. Să sperăm că e doar ceva specific vârstei.

| AlicefromWonderland15 explică (pentru T0T):

Te crezi mult prea destept. Sunt curioasa sa vad cum ai face tu maturule laughing

Am o vârstă. Sunt major. Și e clar că sunt în stare să judec spre deosebire de tine.

Eu niciodată nu am procedat cumva doar ca să nu supăr pe cineva. Niciodată nu am acceptat să mă calce cineva peste coadă. Am reușit cu brio să îmi rezolv problemele pe care le-am avut cu cei din jur. Am o relație și atitudine extrem de indiferentă cu turma. Cum spuneam, eu sunt în stare să judec și nu am ajuns un prost până acum. Sunt unde doresc. Să văd ce rezervă viitorul dar în prezent am cu ce să mă mândresc.

| AlicefromWonderland15 explică (pentru T0T):

Felicitari

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Le spui ca nu vrei si sa își facă singure temele.
Ce-i așa greu?

| Salahadin73 a răspuns (pentru AlicefromWonderland15):

Primo) Fetele astea nu sunt prietenele tale.
Secondo) Nu mai fi draguta cu ele si spune-le ca sunt doar niste pramatii profitoare.