| newperson4him a întrebat:

Am niste intrebari pentru voi, raspundeti cat mai sincer. Funda la raspununsul cel mai interesant.big grin
1. Ce varsta ti-ai da daca nu ai sti cati ani ai?
2. Ce e mai rau, sa esuezi sau nu sa nu incerci?
3. Ce-ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit?
4. Ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte?
5.Esti mai preocupat sa faci lucrurile cum trebuie sau lucrurile care trebuie?
6.Care este lucrul pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oameni?

Răspuns Câştigător
| Mao a răspuns:

1. Nu mi-as da nicio varsta. Ar fi mai interesant sa nu stii cati ani ai.
2. Sa esuezi, atunci macar stii ca ai incercat.
3. O proasta fericita. Nu ca nu as fi deja.
4. As vrea sa pierd toate amintirile pe care le am pana acum. Oricum nu toate sunt bune de amintit.
5. Lucrurile care trebuie. Rareori fac lucrurile cum trebuie,
6. Bunatatea. As vrea ca toate persoanele sa poata primi o a doua sansa.

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Filozofiile astea, sincer, de unde le-ai cules?
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| A12NDRA a răspuns:

1. 15 sau 16
2.sa nu incerci
3. un geniu stresat
4.sa pierd toate amintirile pe care le am pana acum
5.lucruri cum trebuie
6.as vrea sa nu mai judece dupa om, ci dupa sufletul lui.

Mersi pentru test si sarbatori fericite!

| Andishor a răspuns:

1. 14-15.
2. Sa esuezi.
3. Un prost fericit (atunci nu poti fi trist din cauza ca lumea te face prostbig grin)
4. Cred ca sa imi pierd amintirile de pana acum (poate pe parcurs am sa le recapat de la ceilalti).
5. Cum trebuie.
6. Sa nu fie atat de nesimtiti.

| Daria a răspuns:

1.In jur de 14 ani.
2.Sa nu incerci.happy
3. Un prost fericit, sa am familia aproape si sa fiu inconjurata de iubire.love struck
4.Sa fiu incapabila sa imi mai fac amintiri de acum incolo.
5.Lucrurile caretrebuie neaparat.laughing
6.Sa fie mai buni unii cu altii.

| ŁοłłϊÞοÞ a răspuns:

laughing astea da intrebari laughing
1. hm... 14-15? laughing
2. sa incerc si sa esuez big grin
3. un geniu fericiiit love struck laughing nu neaparat geniu laughing dar sa fiu fericita big grin
4. hm... m-ai pus pe ganduri acum happy nu cred ca as alege nici o varianta big grin am multe amintiri frumoase pe care nu vreau sa le pierd si de ce sa nu se formeze si altele cu timpul si peste cativa ani sa fie mai multe, la fel sau mai frumoase? big grin
5. lucrurile care trebuie happy fac totul cum pot big grin toti facem si greseli, nu?
6. oo, eu vreau multe laughing dar... mintea multora ar trebui schimbata (in bine) ( sa fim seriosi laughing 70% e prostie in capul unora - nu vreau sa se simta nimeni jignit dar asa este)

| ºPishcotº a răspuns:

1. Am 15...tot 15 mi-as da
2. Sa nu incerci. Daca esuezi, asta e, trece. Dar daca nu incerci ramai cu acea dezamagire si iti pui mereu intrebarea" Ce s-ar fi intamplat daca?"
3. Un prost fericit. Daca esti un geniu stresat toata viata o sa ramai singur
4. Sa fiu incapabil sa imi mai fac amintiri de acum incolo, deoarece copilaria a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea
5. Sa fac lucrurile care trebuie
6. Lasitatea.

Merry Christmas!:*

| dede070707 a răspuns:

1. 17 thinking
2. sa esuezi.
3. un geniu stresat. cred ca de sters poti scapa. de prostie - niciodata!
4. nu as putea niciodata sa ma despart de amintirile care le am love strucklove strucklove strucklove struck
5. sa fac lucrurile cum trebuiehappy
6. sunt foarte multe lucruri. gen minciuna, egoismul, prostia, indiferenta, invidia oh go on

| Beibii_6447 a răspuns:

1. Aceeasi varsta pe care o am oh go on Nu mi se pare ca arat nici mai mare nici mai mica big grin

2.Sa nu incerci! Pentru ca daca nu incerci intotdeauna ramai cu intrebarea: Ce-ar fi fost daca as fi facut lucrul respectiv? Oare? si asa mai departehee hee Mai bine incerci si daca ai ghinion si esuezi asta e happy treci peste. Macar stii ca ai incercat big grin

3. O proasta fericita laughing Degeaba sunt un geniu daca nu ma pot bucura de viata si sunt tot timpul stresata... Prefer sa fiu proasta laughing

4. Pff. grea intrebare straight face Nu as vrea sa pierd amintirile pe care le am pana acum si probabil as gasi eu o cale sa continui sa fiu capabila si sa imi fac amintiri de acum inainte laughing

5. Cum trebuie laughing Nu intotdeauna fac lucrurile care trebuie oh go on Asta e... Nobody's perfect happy

6. Ipocrizia! N-o suport

| Razvan a răspuns:

1.In jur de 55 de anithinking
2.Sa nu incerci. E cea mai mare prostie sa lasi ocaziile sa treaca pe langa tine
3. Un geniu care sa le aduca altora zambetul pe buzebatting eyelashes
4. N-as renunta niciodata la trecut.Peste ani, el va fi un nepretuit tovaras
5.Sunt un om perfectionist.Am propriile reguli dar stiu sa accept si indicatii
6. Faptul ca si-au pierdut increderea in semenii lor

| Rox08 a răspuns:

Hi! interesante intrebarile tale. let's see!
1. Cred ca daca nu mi-as stii varsta, as crede ca am cu un an poate 2 mai mult;
2.Cel mai rau e sa nu incerci, astfel o sa traiesti mereu cu gandul ca ai fi putut sa reusesti.In cazul in care esuezi, cel putin iti ramane resemnarea."mai bine sa regreti ceva ceea ai facut, decat sa regreti ca nu ai incercat!"
3.Mai de graba un prost fericit.in general geniile traiesc in singuratate din pacate; acestea nu pot fi intelese de oricine;
4.E bine sa traiesti in prezent.As prefera sa pierd amintirile, decat sa-mi ratez sansa de a-mi oferii lucruri mai bune pe care sa-mi le amintesc in viitor;
5.Tu decizi care sunt lucrurile care trebuiesc facute,deci mai bine te preocupa sa faci lucrurile cum trebuie, astfel incat sa obti o satisfactie de sine, mare;
6.RASISMUL! Rautatea, lupta pentru putere, falsitatea...
Numai bine!

| Snowman11 a răspuns:

1)Este mult mai interesant daca ai vorbi cu o persoana daca nu i-ai stii varstawinking
2)Decat sa ma fac de ras ca o proasta mai bine nu as incerca. Dar totusi am tupeu si fac orice. Deci: Depinde de situatie.
3)Prost fericit. Decat sa fiu cheala si sa stau ca proasta sa ma stresesz din lucruri minore.
4)Nu sunt un mos sau o baba deci nu ar fi o mare tragedie sa imi pierd amintirile... si sunt sigura ca o sa urmeze mult mai multe amintiri frumoasa.
5)Nu sunt o persoana care vrea sa faca totul bine si corect si sa nu imi pese de cei din jur. Mai bine fac lucrurile care trebuie ( Chiar daca nu le fac bine ca de obiceilaughing
6) Multe. as putea sa iti fac o lista intraga. Dar in primul rand, ca toti suntem oameni... sa apreciem si noi lucrurile care trebuie si sa nu ne mai tiganim ca prostii pe strazi si toate tariile sa ne respinga sau cand isi bat joc de cineva le spun ca esti roman. Si prin asta se inteleg muuuulte lucruri. happy
Sunt Gata. Sincer, nu o sa castig funda, sunt sigura. happy