| Daria a întrebat:

Am niste ore foarte plictisitoare la scoala la care nu ne preda nimic, facem ce vrem... ce imi sugerati sa fac in timpul lor?

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Asculti muzica la casti.
te joci carti sau TOMAPAN cu colegii

| TeooTeo a răspuns:

Jucativa fazan laughing
ia-ti castile cu tine
mancati stikles
jucati sticluta
barfitihee hee
faceti-va temele la celalalte materii(daca ti le faci :d )

| Enma a răspuns:

Vino cu dvd portabil ca mine laughing sau cu chitara sau daca nu cea mai ushoara varianta sunt castile da asta e pentru minori... sau nu nu stiu poti sa ti legi colega cu o sfoara de scaun bine doar piciourul eiu legat de scaunbig grin

| SyMy24 a răspuns:

In ce clasa esti? straight face

Oricum. puteti sa va jucati jocuri cum ar fi adevar sau provocare.
poti sa cauti intrebari pe net pe care le scrii pe niste biletele si fiecare extrage cate unul si trebuie sa raspunda sincer si fara ocolisuri la intrebare sau...mai vedeti voi!

Bye-Bye!

| SunnyFlame a răspuns:

Iti duci ctv` reviste
asculti muzica la casti mp3
vb cu fetele
desnezi
joci tari orase, fazan, de astea`
sunt multe de facut
Bafta
Funda?

| Lummy a răspuns:

Sa desenezi,sa scrii versuri de cantece, sa asc muzica:d. sau ai putea incerca sa fii atente la ore, nu pot fi atat de plictisitoare.

| bomboniqueeeeeeeeee a răspuns:

batting eyelashes ...iti pui castile in urechi asculti piesa ta preferata si incepi sa te dezlantui (sa dansezi) eu asta fac:Xrolling on the floor)))))))si`mi place place placee.:Xma simt binebig grin

| AndreiK_2212 a răspuns:

Asculta muzica, citeste ce iti place, povestes-te cu colegii. Sau mai usor, du-te la cafea daca orele sunt de dimineata. laughing)

| larii_5772 a răspuns:

Sa joci carti cu colegii sau sa ask muzica la casti.sau fazan chestii de genuhee hee