anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am niste poze p hi5 p care le-am sters din pc. si nu le mai am nicaieri sad si acele poze st ff importante crying cum as putea sa le salvez d`acolo? puppy dog eyes plss

3 răspunsuri:
| Catenstein a răspuns:

Se mai pot salva! Dai click dreapta in partea dreapta a imaginii, apoi dai wiew source si se deschide o fereastra. Dai click pe pagina respectiva si apoi Ctrl + F. Iti apare o caseta ( nu stiu ce este aia) si scrii new image. Dai enter si iti apare un link. Copiezi link-ul fara ghilimele, dai copy si paste intr-un browser nou. Sper sa te ajute! Bafta!:*

| Buubuuuu a răspuns:

Mai usor, faci print screen. daca nu te descurci anuntata-ma si te ajut!:*

| mariuca16 a răspuns:

Stiu o varianta mai usoara decat a lui DeeDeeDex insa ramane la aprecierea ta.Te duci la hi5 la imaginea pe care vrei sa o iei si ai un buton la tastatura PrtSc Sysrq mai sus de sageti mai sus de home end.sau mai poate aparea print screen.Dai acolo te duci in Paint dai File paste, incadrezi, salvezi cum e chiar daca e ca si cum ai fi pe hi5.Te duci in picnik, photoshop. picasa ce vrei tu.o incarci (uploadezi) si dai crop si decupezi dupa save si Tatambbbbb poza ta e salvatawinkingFunditzzaaa?puppy dog eyes