Trateaza-le ca pe niste amice. Si eu am astfel de specimene in grupul meu de prieteni dar nu e nici un fel de problema. Pai ce, numai ele au dreptul sa joace teatru? Mnuu, nu. Desigur ca putem juca si noi. Si inca f bine. NU le oeferii informatii cu care ar putea sa te dea de gol candva. vb doar ce e bine pentru tine. Arata-le ca iti este f bine. Atunci invidia lor va da pe dinafara
Sa nu mai fi prietena cu ele, clar
adica na sa mai vorbesti cu ele dar mai distant parerea mea este cel mai bun lucru ce poti sa-l faci
Sa nu le mai consideri prietene.
Pur si simplu rupe relatia cu ele, sau mai ofera-le o sansa, asta dupa ce vorbiti si ii spui ca te-au deranjat faptele prin care s-au dovedit a fi prietene false!
Evita astfel de persoane si intodeauna aratale ca esti mai cul ca ele si fa-ti priteni din partea dusmanilor lor succes
Si eu am prieteni falsi care se dau pe langa mine doar pentru a ramene prietene cu amica mea pentru ca mereu le ia apararea chiar daca stie cum sunt (nu poate purta pica T. T fir-ar ia de bunatate pe care o are >.>). Eu doar le tin de partea mea ca intr-o zi sa le folosesc, le mai cer sa ma ajute la teste, sa-mi zica unele lucruri, sa ma ajute cand ma ascuta etc. Stii zicala aia: Tine-ti prietenii aproape, dar dusmanii si mai aproape. Bafta!
Am si eu niste prietene de astea si am cam terminat-o cu ele am vrut sa le dau a 2 a sansa da nu s-a putut acum faci cum crezi eu zic sa te indepartezi de ele funda?
Buna! Parerea mea este sa le indepartezi cat poti de mult pentru ca ajung sa iti faca rau. Aceste tipuri de persoane nu se pot schimba...Deci cel mai bine ar fi sa iti vezi de viata si sa le lasi pe ele in pace sa faca ce vor. Sper ca te-am ajutat!
Eu sunt de parere ca ar trebui sa te indeprtezi de acele prietene, daca ele sunt false nu merita prietenia ta.In cazul in care sunt singurele tale prietene nu iti face griji iti vei gasi alte prietene dar de data asta adevarate.
Al3xBha întreabă:
anonim_4396 întreabă: