| AleexaIoana a întrebat:

Am niste probleme cu laptop-ul. Daca vreau sa ma uit la un film, sa ma joc un joc sau sa deschid mai multe pagini in acelasi timp incepe sa mearga foarte greu, se incalzeste si se inchide singur. Deci practic nu pot face nimic ca se inchide! Ce se intampla? Si ce ar trebui sa ii fac? Mi-e teama sa nu se strice...

Răspuns Câştigător
| express11 a răspuns:

Trebuie curatat.la cooler se strange praf, si se formeaza ca un burete in fata radiatorului, si daca il ai de mai mult doi ani trebuie schimbata pasta termoconductoare, la un service.

| AleexaIoana explică (pentru express11):

Trebuie dus undeva la curatat sau exista vreo modalitate sa fac eu asta acasa?

| express11 a răspuns (pentru AleexaIoana):

Coolerul il poti curata tu,ii scoti capacul dedesubt, si verifici intre cooler si radiator sa nu aiba praf, este ca un burete. daca se mai incalzeste, se schimba pasta termoconductoare, la un service-cam 50 de ron te costa. apoi iti recomand un cooler pad.de cand il ai?

| AleexaIoana explică (pentru express11):

Este un laptop foarte vechi il am cam de 7 ani. Pana in prezent nu am avut nici un fel de problema cu el. M-am gandit ca poate "batranetea" isi spune cuvantul si de aceea face asa. O sa il duc la un service sa se ocupe de el. Multumesc mult pentru raspuns!

| express11 a răspuns (pentru AleexaIoana):

O sa te mai duca 2-3ani.mai bagi 1 memorie ram. daca ai procesoru dual este ok.bafta!

4 răspunsuri: