Bună! Dificilă situație! Însă din fericire te pot ajuta pentru că și eu am fost în aceeași situație! În primul rând: ești sigură că fata aceea era prietena lui sau poate era o amică de familie, vară etc. O relație bazată pe întrevederi de câteva săptămâni pe an nu cred că ar rezista prea mult! Îți propun să porți o discuție serioasă cu el și să-l îmtrebi din perspectiva lui, ce este între voi, sunteți deja prieteni, de ce stă cu fata aia? Are prietenă sau nu?
Comunicarea e cheia în situații dificile!
Întreabă-l dacă într-adevăr ține la tine și dacă mai vrea să rămâneți împreună! Dacă nu, pur și simplu trebuie să-l uiți!
Cum vei face asta?
Îl eviți, când îți aduci aminte de el te gândsești la momentele când l-ai văzut cu fata aia din Italia, încerci să te gândești la ceva frumos, cauți un băiat pe care să-l placi, încerci să faci diferite activități care să te țină ocupată! Și oricum, imediat începe școala! Dar sper că nu va fi nevoie să îl uiți și lucrurile se vor clarifica!
P. S. mă bucur că apreciezi comunitatea TPU.ro și să știi că aici mereu vei găsi rezolvări la problemele tale. Succes, pa pa!
Grea e viata unui peste,
Cand traieste pe uscat,
Dar mai grea e a unei fete cand iubeste un baiat!
Suferinta apare atunci cand asteptam ca ceilalti sa ne iubeasca in felul dorit de noi
(ti-am rasp prin versuri )
Draga mea si eu am trecut prin asa ceva, iubire neimpartasita si cu timpul l'am uitat
Nu merita sa te mai gandesti la el
Vesnica problema a adolescentillor, eu m-am adeverit de zeci de ori ca trebuie sa faci cum stii tu mai bine, ce iti zice glasul dinauntru, daca ma intelegi! p. s iti zic din propria experienta