anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am numai 13 ani si jumatate...si am 73 de kig...imi puteti spune si mie cum pot sa slabesc? astept raspuns la id meu de messenger[alexutzza_zuzy]

4 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Inceara si nu mai manca paine multa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde si de inaltime... dar daca chiar vrei sa slabesti incearca sa nu mai mananci dulciuri...sau carne ...mai bine mananci carne de pui sau peste...painea trebuie so eleimini imediat din mesele tale... poti so inlocuesti cu paine integrala sau mai bine in anumite mancaruri cu mamaliga...mananca in loc de grasimi ...fructe si legume...bea 2 litri de apa pe zi. ...mai fa si ceva miscare si ai sa vezi rezultatele...
succes si sper sa slabesti cat vrei tu

| nicky a răspuns:

Incepe si fa sport, atletism, gimnastica sau chiar dansuri sportive, redu painea sau daca poti renunta la ea, nu consuma dulciuri, paste fainoase, consuma fructe si legume prospete, multe lichide, evita sucurile carbogazoase. Dupa ora 18 nu mai manca nimic.

| pisika a răspuns:

Aceasta problema poate fi din cauza sedentarismul, meselor copioase, activitatea fizica redusa. Sunt riscuri cu care te poti confrunta, cum ar fi: diabet, probleme la ficat, pancreas, ortopedice, respiratorii.
Trebuie sa te duci la un pediatru, ca sa afli exact cauza problemei tale. Poate fi ereditara (se transmite prin mostenire genetica), in acest caz numai un doctor te poate ajuta. succes!