anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am numarat 60 de experti cam asa in primii 400.Plus ca mai sunt multi utilizatori care chiar se implica aici, si multi altii.Am pus o intrebare, nu am primit decat un raspuns.Si ce daca am scris mai mult? Nu exista rabadare suficienta? Nu stiu, sunt din ce in ce mai dezamagita.Mai mult de 2-3-4 raspunsuri la o intrebare pe care o pun deoarece am nevoie de niste sfaturi nu primesc.Insa daca intreb ``ce alegi intre trandafir alb si trandafir rosu``primesc 40 de raspunsuri. E frumos?

4 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Ai dreptate, dar asta e, a scazut voloarea raspunsurilor, pentru ca si au facut cont multi copii care nu au experienta de viata si sunt multe intrebari grele care ne depasesc si pe noi, astia mai mari, ma uitam pe intrebarea ta de mai devreme si nu pot decat atat, sa divorteze mama ta ca astfel va pierdeti viitorul alaturi de taicatul, eu cred ca drum de intoarcere nu mai are, odata plecat pe drumul betiei

| Just4FunHD a răspuns:

Imi pare rau intrebarile importante se ratacesc adeseori printre cele de gen cate geamuri are casa? la cati ani imi incep virginitatea si prostii din astea. Ti-am lasat un raspuns pe acolo fara nicio asteptare din partea ta cu exceptia unui reply, un update ceva sa vedem ca esti in siguranta, ca totul va fi bine. Succes si ai grija de tine

| Razvan a răspuns:

Nu mi-o lua in nume de rau, dar cu cat scrii mai mult cu atat iti vor raspunde mai putini.Incearca sa te exprimi cat mai practic, un fel de rezumat, altfel pierzi publicul
In urma acestei dezamagiri nu se va intampla nimic. Oamenii de pe site nu mai au timpul si nici rabdarea necesara pentru a raspunde.Multi s-au retras.Multi se vor retrage in curand la fel de brusc cum au aparut

| DragonFLoW a răspuns:

Gandeste situatia in felul urmator. O intrebare inteligenta presupune detalii, detaliile inseamna mult scris, pustanii de pe TPU citesc cam greu. Deci nu-ti vor raspunde.
Ar trebui sa nu te astepti la 100 de raspunsuri ci doar la raspunsul potrivit, raspunsul corect nu este cel care iti incalzeste inima, si iti demonstreaza exact ce vrei u, dar de care nu erai sigura; raspunsul corect e ala naspa urat pe care abia il accepti ( de cele mai multe ori ).
Referitor la intrebarea anterioara intrebarii acestea (postate de tine ), eu unul n-am fost capabil sa-ti dau un raspun. Sa scriu cat de trista e situatia ca ceilalti nu-mi era imposibil, pur si simplu orice rezolvare care o gaseam, nastea alte probleme.
Oricum nu e o asa mare dilema " de ce nu citeste tot?" e perfect normal, luand in considerare pozitia celui care raspunde, circumstantele in care raspunde si toti factorii care il influenteaza.
Sincer eu nu vad situatia ta posibila, eu as. nu stiu ce as face, nash mai exista daca as fi in stresul/situatia ta ( eu cel care consider un stres mare cand uit sa fac ceva ).
Un raspuns bun la cealalta intrebare ar fi (pe aproape ) cel al lui just4fun, desi nu cred ca ar rezolva situatia.