| Ukkka a întrebat:

Am o alta intrebare pentru voi. Dupa cum stiti in intrebarea anterioara ziceam ca plac un tip care practic e mai mare decat mine cu un an... Sincer,nu stiu de ce il plac. El este un nesimtit. Mai am o problema in afara de atunci cand o placea pe prietena mea. Inca o problema sau doua! Eu nu pot vorbi cu el prea multe,sunt prea emotionata si spun numai prostii,practic habar nu am de ce si ce. happy In fine, El mai are doi prieteni, evident mai mari decat mine. Unu e in clasa cu el si celalalt e la Lps din Braila.Si,cu prietenul lui,cel care e in clasa cu el imi este foarte usor sa vorbesc cu el, nu stiu de ce... Toti3 sunt niste nesimtiti. Partea buna e ca: Pe viitor,poate, noi doi vom fi mai mult decat prieteni si prietenul lui,de la LPS din Braila o place pe prietena mea. Ma intreb daca pe viitor am fi eu cu el un cuplu si prietena mea cu celalalt de la lps un cuplu,ar fi fantastic. Ma gandesc la el mereu. Si,tot, mereu ma framant ca sunt prea mica sa am un prieten (nu va ganditi ca am 7 ani, nici chiar asa laughing Un sfat? Ceva?

2 răspunsuri:
| PreaTareღ a răspuns:

Atrag'e baietii cu parfumu'
=D

| MooDy95 a răspuns:

Daca tipul e un nesimtit atunci nu vrei sa il atragi