| MariaaFairytale a întrebat:

Am o asa zisa 'prietena" care o cunosc din clasa a 5-a [pentru ca m-am mutat si am schimbat scoala] la inceput eram cele mai bune prietene...intruna impreuna... apoi ne-am certat si nu mai stateam impreuna in pauze si etc.Eu intr-o vara am venit in vacanta in Romania si cand am plecat nici nu am ajuns si vad mess. de la baiat-u. ca ne despartim! Si urmatoarea zi aflu ca se cupla cu ea straight face Apai atunci am zis da-o draq ca asta nu e prietena. de atunci o uram de finitiv! Si cand ma intorsesem in Grecia tot venea si imi zicea ca vai ce am facut azi cu iubi al meu si ieri si **** pe bat! De parca eu nu am sentimente si nu ma omoara ca s-a cuplat cu fostul meu! Da-o fa! Ma rog. dupa ceva timp ne-am impacat dar am aflat ca inca ma ura. Apoi dupa destula vreme am ajuns in clasa a 7-a in care din pacate eram in clasa cu ea din nou straight face
[la alta scoala, la gimnaziu] si nici eu nici ea nu cunostea pe nimeni asa ca a inceput sa se ea bine pe langa mine ca sa nu stea singura de-a proasta straight face Asa ca nici eu nu aveam ce face stateam cu ea in pauza La un timp nu o suportam vroiam sa ii zic ca nu mai vreau sa stau cu ea. are un character de ****. este din Albania [nu sunt rasista dar toate fetele pe care le cunosc de acolo sunt de-a draq]
Ma rog..mai tarziu incepuse-mi sa ma obisnuiesc pana cand...
Aflasem ca ma barfa pe la spate zicea la alte fete cu care ne cunosteam asa putin ca sa nu imi zica nimic mie pentru ca eu zic secretele peste tot asta. MINCIUNA! Exact de-a inversul. ea zicea secretele mele [v-am zis ca am inceput sa ma obisnuiesc cu ea si sa am incredere din nou] peste tot. daca i ziceam ca imi place de un baiat nici draq nu o oprea sa se duca sa i zic..imi facea veata oh go on Si eu nu stiu dc sunt asa de proasta si mai am incredere in ea..ma rog. Nu o mai suport. Ea cand isi gaseste alta prietena tup. ma lasa pe mine proasta lumii de rezerva..si sa vedeti ce alearga dupa toate straight face Vreau sa scap de ea Vreau niste sfaturi. acum sunt in clasa a 8-a. vreau sa i raspund in fata cand vine in pauza si ma prinde si imi zice hai ca am ceva sa iti zic [atunci e rezerva] ..si etc si se agata de mine si asa si hai si incepe sa vb de nu stiu su eu ce draq
P.S vreau si niste sfaturi sa ma port mai baieteste ca sa nu ma mai atasez asa usor de proastele scolii straight face si sa am incredere in ele vreau sfaturi!
SCUZATI-MI Romana dar fac scoala in Grecia. tongue

1 răspuns:
| RoxiRox01 a răspuns:

Cand vine la tine si tu atunci esti pe post de reverza poti sa-i spui ca esti ocupata si alte din astea...
Sfaturi:Fa-ti o alta prietena buna, iar cand ea vine la tine(esti iar rezerva)poti sa-i spui ca vrei sa vorbesti ceva cu fata pe care tiai facut-o cea mai buna prietena.Si sa o lasi cu fata in soare
Sper ca te-am ajutat!
P.S:A lasa cu fata in/la soare este o expresie