anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o cada plina cu apa, cum o golesc mai repede, cu doua galeti de cite 2, 5 l sau cu una de 5 l?

Răspuns Câştigător
| marcel_5462 a răspuns:

Mai repede o golesti daca ridici dopul de la cada.sic

14 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nici una nici alta.
Astepti sa se evapore apawinking

| LoveMusic a răspuns:

Asta e la mintea cocosului rolling on the floor Pai daca nu stiai. 2 galeti fiecare de cate 2, 5 litri fac 5 litri.Deci.e acelasi lucru. Dar mai repede o golesti cu 5 litri sau pur si simplu scoti dopul de la cada laughing

| anaid a răspuns:

Eu zic sa pui intrebarea asta la trivia\amuzante...acolo dau raspunsuri mai bunewinking

lolita
| lolita a răspuns:

Scoti dopul de la cada. laughing

| Bishop a răspuns:

Scoate dopul sa nu faci febra musculara la brate de la greutatehee hee

| roox a răspuns:

Scoţi dopu'laughing)

| larrii a răspuns:

Pai cu doua galeti de 2, 5 e exact cat una de 5 l laughing. e aceeasi cantitate dar golesti cada mai repede cu aia de 5 tongue

| Spintecatorul a răspuns:

Intrebare capcana sa stii ca doua galetii de 2, 5 l fac 5 l dar mai repede o golesti cu una de 5 lwinking.

| eveline a răspuns:

Un om inteligent ar scoate dopulrolling on the floor

| radu75 a răspuns:

Daca numele tau de utilizator este "nicu-nebunu", de ce ne-am mira de intrebarea pe care o pui tu. Bine, hai sa fim TPU, scoate dopul de la cada! Asteptam intrebari de la tine cu placere!

| radu75 a răspuns:

Oricum nu primeam un pupic de la un anume 'nicu' daca el accepta pupicuri de la barbati, treaba lui! Vezi ca ti-am dat si nota -inteligent-

| AndutzaAndu a răspuns:

Mai repede scoti apa din cada cu doua a cate 5 lwinking

| ciupy a răspuns:

Da asta e la minetea cocosului! happy pai cu 2 de 2, 5l golesti mai greu decat cu una de 5l pentru ca cu 2 galeti de 2, 5 nu poti scoate apa asa de repede decat cu galeata de 5lwinking bafta la scos apa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu una de 5 l evident.

Întrebări similare