| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Am o chestie care ma macina, am văzut un tik tok cu o tipa în care spunea ca lumea ne vede invers, adică nu suntem ca in oglinda, sau in poze, fata noastră este invers și e oribil. Adică fata mea e oribila cand folosesc efectul inverted, am nasul mai mare, sprâncenele aiurea, capul zici ca-i ou. Deci de fapt lumea ne vede pe noi invers? Nu suntem ca in oglinda? și plus ca mai am și cărarea intr o parte

10 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Cararea ti-o poti face pe mijloc la salon, dar asta nu inseamna ca vei arata mai bine, ci depinde de trasaturi.Iar fata nu ti-o poti schimba, deci apreciaza ce ai, fiindca daca ai fi aratat ca una din victimele de la Colectiv, aspectul tau in revers era ultima problema din lume.Si mai retine ca un procent infim de oameni au fata simetrica, pe cand majoritatea populatiei nu.Esti om, nu robot si nici o papusa Barbie, asadar concentreaza-te pe dezvoltarea personala, pe lucrurile care conteaza cu adevarat.

| J0B0MAT a răspuns:

Ăla e un filtru/efect care nu schimbă mare lucru. Dispozitivele nu redau realitatea la perfecție. Tik tok vă îndobitocește din ce în ce mai rău, nu mai luați de bun tot ce vedeți acolo sau pe alte rețele.

| Hyperion7 a răspuns:

Din contra, ești văzut(ă) mult mai atractiv(ă).Iar daca ai încredere în tine, ești văzut(ă) și mai atractiv(ă).
Deci cine te-a mințit, te-a mințitlaughing

| Anonima181991999kkkk explică (pentru Hyperion7):

Deci ne vede ca in oglinda sau ca in poze?

| Hyperion7 a răspuns (pentru Anonima181991999kkkk):

Sa zicem oglinda

| Miruna333 a răspuns:

Este un filtru și normal să nu-ți placă pentru că îți inversează trăsăturile cu care ești obișnuită. Ceea ce vezi în oglindă sau în poze este o reprezentare bidimensională a unei realități tridimensionale. O oglindă reflectă imaginea în oglindă, dar nu o schimbă. Pozele, în funcție de unghi pot crea percepții diferite ale formelor și dimensiunilor, dar nu înseamnă că lumea vede cu adevărat invers.

| dullcat a răspuns (pentru Miruna333):

Exact.Iar videoclipurile astea nu fac decat sa ii chinuie psihic pe adolescenti mai mult decat se intampla deja pe social media. Facepalm...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă vei asculta părerile celorlați întotdeauna vei vedea ceva ce nu este în regula la tine! Încearcă sa nu îți mai petreci atâta timp pe Tik Tok! Nu e o rețea de socializare bună!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaseste o aplicatie care sa reflecte adevarata ta fata, sa te obisnuiesti cu ea si poate nu te mai vezi aiurea.

| mario29292929 a răspuns:

Nu esti ca in oglinda, te vede inversata