anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o chestie...si ma intreb mereu,oare daca ve-i murii, toti chiar si dusmanii si prietenii falsi se v`or preface ca ti-au fost prietenistraight face. Insa Dumnezeu stie, ii vede si`i va pedepsii!straight face E o curiozitate...

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fiecare se duce naibii daca a fost al dracului cu omul cinstit si bun la suflet.

| Azµre a răspuns:

Dumnezeu știe pe dracu. Dacă ar fi existat nu ar mai fi fost atâția proști pe fața pământului.
E o prostie. Omul se naște, trăiește și moare. Și cu asta basta.

| Maomau a răspuns:

Nu, nici vorba! Unii vor topai de bucurie, alti vor cauta sa o "consoleze" pe vaduva.
Dumnezeu nu pedepseste niciodata pe nimeni, pentru ca nu-i pasa de crestinii care i-L barfesc precum ca ar fi umblat la femei si ca are copii din flori

| FuckSchool a răspuns:

Paii presupun ca o sa-i pedepseasca. Eu cred ca unora le vor parea bine, iar altii ar incerca sa consoleze.

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Nu vor fii pedepsiti.Vor primi ce au oferit eventual dupa moarte sau in viata curenta si oricum, tu esti singurul responsabil pentru dusmanii si prietenii din viata ta.Mod cert este ca dusmanii exista numai in capul nostru.

| ChristinaGM a răspuns:

Normal ca o sa-i pesepseasca, degeaba incerci sa te prefaci in fata Lui Dumnezeu deoarece el stie tot si nu ai cum sa-i minti...Si eu ma mai gandesc la chestii din astea si imi caut singura un raspuns care mi se pare mai credibil.happy

Întrebări similare